loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu festoon G45 230v

230V G45 festoon lampu, lagi dhuwur voltase Kanthi plug lan bisa disambungake sawetara strings. Gunakake karo plug AU / EU / UK. IP44 / IP65 anti banyu, cocog kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan. Lulus sertifikasi CE ROHS SAA. Bisa nggunakake dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo komersial, natal, pesta, taman, pesta lan liya-liyane. produk acceptance OEM&layanan ODM.

Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Didorong dening pasar sing kompetitif, kita wis nambah teknologi lan trampil nggunakake teknologi kanggo nggawe produk kasebut. Wis kabukten manawa produk kasebut bisa digunakake ing lapangan aplikasi lampu Natal lan duwe prospek aplikasi sing akeh.
Teknologi majeng diterapake ing proses manufaktur Lampu Senar G45 Modern Kualitas Terbaik. Kanthi ekspansi kinerja produk, jangkauan aplikasi luwih akeh lan wis ditambahake menyang lapangan lampu Natal.
Teknologi tingkat dhuwur diadopsi kanggo nggawe produk saiki. Iku teknologi sing nyumbang kanggo Manufaktur saka kualitas dhuwur lan multi-fungsi 10m G45 global lamps waterproof Ip44 string outdoor lights e27 pengiriman cepet kanggo pesta Natal hiasan hiasan.Ing lapangan aplikasi saka lampu Natal, produk iki umume katon lan akeh digunakake.
Teknologi sing Applied kanggo proses Manufaktur, sawetara kang kontribusi kanggo efficiency dhuwur saka G45 ruangan dipimpin bohlam lampu string natal kanggo Manufaktur liburan lan liyane njamin kinerja stabil lan awet prodhuk. Saiki, produk iki digunakake digunakake ing lapangan (s) lampu Natal karo ciri multi-fungsi sawijining.
RGB dipimpin lampu string G45 waterproof dipimpin milky globe festoon lampu outdoor  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka RGB led string lights G45 waterproof led milky globe festoon lights outdoor bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kanggo nambah efficiency Manufaktur lan tliti, kita wis sijine jumlah gedhe saka investasi ing mbenake teknologi. Nganti saiki, karyawan kita wis dewasa nguwasani teknologi, sing menehi kontribusi kanggo kita lampu senar sing dipimpin RGB sing apik banget G45 sing dipimpin lampu susu globe ing njaba ruangan. Jangkauan aplikasi wis akeh banget. Ing lapangan (s) 2021 Produk anyar, produk kasebut akeh digunakake lan dipuji banget.
Thanks kanggo staf teknis sing setya lan luar biasa, teknologi kita wis ditingkatake kanggo ngirit tenaga kerja lan biaya. Jangkoan aplikasi wis ditambahi akeh. Saiki, iki digunakake digunakake ing lapangan (s) saka Holiday Lighting (lawas).
10m G45 LED bohlam 220V anti banyu  indoor outdoor cafe mimpin festoon string light dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi 10m G45 LED bulb 220V waterproof  indoor outdoor cafe led festoon string light bisa disesuaikan sesuai kebutuhan.Sawise mikir maneh, kita ngrembug babagan teknologi lan mutusake kanggo nambah. Nganti saiki, kita wis bisa nggunakake teknologi sing dianyari kanthi trampil. Iki nyumbang kanggo efisiensi kerja sing luwih apik lan dijamin 10m G45 LED bohlam 220V waterproof wedding globe patio bistro garden indoor outdoor cafe dipimpin festoon string light quality.Its bisa ditemokake ing sawetara saka sudhut aplikasi lapangan (s) kaya Party lighting.
Ganti Warna IP44 Waterproof Garland Outdoor Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Fairy Light nduweni teges kanggo njupuk lompatan maju lan nyuntikake dorongan anyar menyang pangembangan inOutdoor Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Fairy Light G45 Garland string light  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi Lampu Festoon RGB Multicolor Luar Ruangan G45 Globe Bulb String Fairy Light G45 lampu string garland bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.dustry.What'more, Iku dirancang ing sesuai karo standar nasional.
WENDA cocog karo tren pangembangan industri, nggabungake sumber daya internal sing unggul, nggunakake teknologi manufaktur lan teknologi produksi sing canggih, lan sukses nggawe Lampu Sabuk Festoon sing Bisa Disambungake Globe G45 LED Bulb Outdoor String Light FoFestoon  Globe G45 Outdoor String Light For Party Christmas Wedding  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan luar biasa sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat. produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi Connectable Festoon  Globe G45 Outdoor String Light For Party Christmas Wedding bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.r Party Natal Wedding Garland karo kinerja banget lan kualitas dipercaya.
Ing proses manufaktur, teknologi kasebut diadopsi supaya bisa mesthekake proses kasebut lancar lan efisien. Jangkauan aplikasi kasebut akeh banget. Ing lapangan aplikasi lampu Natal, 10M 20 Bulbs Plug Powered Warm White Waterproof Rubber G45 Globe String Light For Christmas Decor digunakake akeh.
Ing proses manufaktur, teknologi kasebut diadopsi supaya bisa mesthekake proses kasebut lancar lan efisien. Jangkauan aplikasi kasebut akeh banget. Ing lapangan aplikasi saka lampu Dekoratif, CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal Lampu String Lampu Liburan Outdoor Waterproof 5m 10m digunakake akeh.
Teknologi duwe peran penting ing pangembangan lan manufaktur Outdoor IP65 sing digunakake kanggo Garden Party Globe Patio Lights chain Ce Rohs G45 bulb Led String Light.
Ing proses manufaktur prodhuk, teknologi dhuwur kudu dimanfaatake. Lingkup aplikasi produk wis saya tambah akeh amarga kaluwihane ditemokake kanthi bertahap. Ing lapangan (s) saka lampu Dekoratif, 230V g45 dipimpin bohlam sing dipimpin lampu peri sing dipimpin lampu kanggo dekorasi liburan digunakake kanthi akeh.
Teknologi canggih sing canggih diterapake kanggo nggawe proses manufaktur bisa efisien. Kanthi macem-macem properti, pemasok china lampadari festoon G45 lampu senar sing dipimpin putih anget dekorasi ruangan e27 lampu senar sing dipimpin nganggo CE bisa digunakake kanthi akeh ing lapangan lampu Hiasan. .
Teknologi canggih wis digunakake kanggo ngembangake lan nggawe Lampu String Lampu Festoon Lampu Warna RGB Ganti Dekorasi Pesta Pernikahan Luar Ruangan Natal G45 Kawat Karet Globe 10m 220V 40. Wis dites kaping pirang-pirang, WENDA bisa menehi efek sing paling apik. ing lapangan (s) saka Holiday Lighting(lawas).
WENDA - G45 Rgb 3.5W String Lights Waterproof Festoon Outdoor Garden dipimpin lampu senar  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi saka WENDA - G45 Rgb 3.5W String Lights Waterproof Festoon Outdoor Garden led string lights bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.G45 Rgb 3.5W String Lights Waterproof Festoon Outdoor Garden disempurnakake kanthi nggunakake teknologi dhuwur. Desain kasebut cocog karo macem-macem kabutuhan pelanggan ing omah lan ing luar negeri. Lan produk kasebut wis entuk kualifikasi. Dadi pangguna bisa ngetrapake. menyang range.Our luwih akeh produk uga bisa selaras kanggo gawe marem kabutuhan pas pelanggan.
Teknologi wis Applied kanggo proses Manufaktur produk. Dicirikan dening fitur Versatile lan applicability sampurna, Fast Delivery LED G45 Powered Lights String Outdoor Waterproof Bulbs bisa digunakake katon ing lapangan (s) lampu Natal.
Dekoratif Multicolor Bulb Christmas Holiday Lighting G45 Globe Garden Lights Outdoor Light Strings  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa dibandhingake ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi Lampu Liburan Natal Dekorasi Natal G45 Globe Garden Lights Strings Outdoor Light Strings bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Sawise listing Party Decorative Multicolor Bulb Christmas Holiday Lighting G45 Globe Garden Lights Outdoor Light Strings Led Sphere Waterproof, kanthi fungsi sing beda-beda, ora mung nyukupi kabutuhan nyata pelanggan, nanging uga ndadekke pengalaman tambah nilai kanggo pelanggan, supaya dodolan produk perusahaan lan popularitas pasar wis mbledhos Tambah.Apa maneh layanan pangaturan dhewe ditawakake kanggo ketemu panjaluk beda.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect