loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu sorot A19

Lampu festoon A19, padha voltase kurang Kanthi trafo  lan aman kanggo nggunakake cahya ruangan. Gunakake karo trafo AU / EU / UK. IP44 / IP65 anti banyu, cocog kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan. Lulus sertifikasi CE ROHS SAA. Bisa nggunakake dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo komersial, natal, pesta, taman, pesta lan liya-liyane. produk acceptance OEM&layanan ODM.

Kirimi pitakon sampeyan
Kawat PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka kabel PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Inovasi minangka faktor jaminan kualitas jangka panjang saka kabel PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen. Data sing diukur nuduhake manawa produk kasebut cocog karo syarat pasar. Kajaba iku, kita bisa ngatur ukuran, wujud utawa warna kanggo cocog karo kabutuhan khusus para pelanggan.
Lampu garlands ruangan Natal sing berkualitas tinggi 10 bolam putih anget A60 A19 sing dipimpin lampu senar kawat tembaga mbutuhake teknologi anyar sing apik. Teknisi kita wis sukses ngoptimalake teknologi lan ditrapake ing proses manufaktur, ngirit biaya lan wektu uga. Iku wis mbuktekake regane ing lapangan lampu Natal.
Kualitas pragmatis minangka fitur WENDA sing biasane kita fokusake. Bahan mentah sing dijamin kualitas diadopsi kanggo nggawe lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi, sing bisa njamin produk kasebut berkualitas saka sumber. Kajaba iku, gumantung ing teknologi lan mesin dhuwur, kita njamin produk kasebut nduweni fitur sing unggul lan liya-liyane.
Ditrapake ing proses manufaktur kita, teknologi wis nyepetake kabeh proses lan njamin kualitas dhuwur G60 A19 Festoon Globe Bulbs Garland Light kanggo dekorasi ruangan njero ruangan Globe LED kawat tembaga String Light kualitas. Ing sawetara aplikasi saka lampu Holiday Liyane, produk punika migunani banget.
Amarga teknologi, kualitas dhuwur G80 Festoon Globe Bulbs Garland Light kanggo ruangan njero ruangan lan dekorasi ruangan Globe LED kawat tembaga String Light bisa njaga sifat kimia lan fisik sing stabil. (s) saka cahya Holiday Liyane.
Lampu garlands ruangan Natal 10 bolam putih anget A60 A19 dipimpin lampu kawat tembaga string1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Tahan banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya
4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
Outdoor Commercial Connectable PVC wire Natal dekorasi Fairy A19 Light LED Garland A19 Filament  String Lig dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah.Spesifikasi Kawat PVC Komersial Luar Ruangan Komersial sing Bisa Disambungake Hiasan Natal Peri A19 Light LED Garland A19 Filament  String Lig bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.
10m festoon lampu voltase rendah Natal outdoor garlands lampu anget putih A60 A19 dipimpin lampu kawat tembaga string Supplier | Wenda Deco
lampu garlands ruangan putih anget A60 A19 dipimpin lampu kawat tembaga string1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Tahan banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya
4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
WENDADECO Pabrik inspeksi barang lampu festoon ruangan Inspeksi pabrik barang1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Anti banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
WENDADECO Pabrik inspeksi barang lampu festoon ruangan Inspeksi pabrik barang1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Anti banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
CE UL Terhubung Festival lampu dekorasi pesta luar ruangan tahan air taman teras A60 A19 dipimpin festoon lampu
Lampu sorot A195m 10 bolam / putih anget24V/9WKabel PVC lan bohlam filamen plastikIP44 sing bisa disambungake lan anti banyuKanggo pesta latar mburi taman ruangan ruangan lan njero ruangan, dekorasi omah


5M 10M Putih Hangat Luar Ruangan Halaman Belakang Pesta Pernikahan Lampu Teras A60 A19 Led Festoon LightsA19 Lampu Festoon5m 10 bolam / 10m 20 bolamputih anget24V/9WKabel PVC lan bohlam filamen plastikIP44 sing bisa disambungake lan anti banyuKanggo pesta latar mburi taman ruangan ruangan lan njero ruangan, dekorasi omah
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
lampu liburan Solar festoon a19 senar cahya led Furnitur tenaga surya med starburst lampu senar ruanganKaluwihan1. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.3,10 yuta pesenan saka negara manca.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.FAQ1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.3. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
IP65 Terhubung lampu string luar ruangan 24 v lampu liburan a19 lampu teras dekorasi natal A19 filamen Festoon String LampuKaluwihan1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.3.We milih supplier bahan baku nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.4,10 yuta pesenan saka negara manca.FAQ1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.3. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan p...
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo instalasi chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola lampu transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus CE ROHS sertifikasi.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect