loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDADECO-SELAMAT TAHUN BAGI KOWE!Produsen lampu festoon paling apik.1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Anti banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya
2024 04 08
Rekrutmen agen global lan distributor kanggo lampu festoon lampu senar patio | Wenda Deco Pambuka kanggo pabrik lan kamar sampel Rekrutmen agen lan distributor global OEM/ODM 10 YEARS EXPERENCE Lampu festoon kabel datar / lampu festoon teras (lampu festoon vintage) / lampu festoon surya
2024 04 08
Kita Bisa Nyedhiyakake Sampeyan 1. Kita mesthi duwe produk sing luwih inovatif. 2. Kita wis dilayani klien luwih saka 15 negara sajrone 10 taun kepungkur. 3. We offer kuotasi ing 1-3 dina lan ngatur kiriman ing 20-30 dina. Khusus OEM/ODMLayanan 1. Bahan Karet, kabel Tembaga lan soket tembaga lan kualitas LED bahan liyane, hubungi. 2. Ukuran lan werna Saben lampu festoon bisa beda-beda dawa, lan saben lampu duwe jarak sing beda, lan saben lampu uga bisa beda warna (putih resik, putih anget abang, kuning biru ijo) Lan saben kabel uga bisa ing werna beda (utama kanggo kabel putih lan kabel ireng) uga bisa ing kabel biru kabel ijo kabel abang lan kabel kuning. 3. LOGO(OEM BRAND) Hot stamping lan printingOEM Brand kanggo saben produk bisa nyithak saben lampu utawa saben kothak werna packing. 4. Kemasan 500 set kemasan kothak warna sing bisa disesuaikan karo merek OEM.
2024 04 08
Perusahaan kita melu promosi maret Alibaba-Diskon luwih akeh kanggo tuku ing wulan MaretKita seneng menehi produk lampu liburan, bisa uga sampeyan butuh.1. Sampel gratis: sawetara produk bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan nyoba.2. Sertifikasi: CE/RoHS3. Banyu: IP44/IP654. OEM&ODM: kasedhiya
5. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Amerika Selatan, Asia Tenggara
2024 04 08
Festival Lentera minangka Festival tradisional sing asale saka China.Wis sajarah dawa ing Asia Wétan lan duwe pengaruh gedhe ing wong Tionghoa ing saindhenging donya.Festival Lentera uga disebut Festival Lentera Iku wengi purnama pisanan ing Taun Anyar Imlek, nglambangake teka musim semi, lan wong Tionghoa tradisional mangan yuanxiao, ngujo lantern lan ngrampungake teka-teki lantern kanggo ngrayakake.
2024 04 08
Pambuka perusahaan lan pameran
2024 05 11
Katalog WENDA 2023 Penjualan lan layanan Macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 Lampu string RGB G40, lampu string surya, lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam LED Golf,  G45 led filament bohlam, S14 Lampu Filamen LED Lampu sorot 100m, lampu string G45
2024 04 08
Tanggal 10 Juli-13
Booth No268D, aula D
Alamat Transamerica Expo Center São Paulo, BR

Wendadeco yaiku alampu festoon profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan.
2024 04 08
WENDADECO-Undangan kanggo  Lampu lampion tembok solar  lampu festoon Pameran Impor lan Ekspor China kaping 134 (Pameran Kanton)WENDADECO-Undangan kanggo Pameran Impor lan Ekspor China kaping 134 (Pameran Kanton)Pabrik kita minangka produsen lampu Festoon khusus profesional lan produsen lampu liburan Natal ruangan, pabrik kita duwe 4000 meter persegi karyawan, 50 wong, 5-10 wong, 2 mesin cetakan injeksi horisontal, 10 mesin cetakan injeksi kubik, melu penjualan lan layanan Maneka jinis lampu sabuk festoon E27/B22,  globe festoon, lampu Festoon, ,
Lampu String Luar Ruangan Massal,Lampu String Luar Ruangan Kustom,Lampu string khusus kanggo taman,Perusahaan String Light,Lampu String Luar Ruangan Kustom,Lampu String Pernikahan Massal,Lampu String String Kustom,Lampu StringLing Man,Lighting String ights Grosir, Fairy Lights Massal Festoon Lampu Perusahaan Led String Light Produsen
Lampu String Led Kustom, lampu festoon surya, lampu string surya, lampu taman surya Bohlam deco LED, bolam Golf LED, bohlam filamen dipimpin, bohlam filamen LED S14 Lampu filamen 100m, lampu string G45 We are dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara).
2024 04 08
WENDADECO-Undangan kanggo  Lampu lampion tembok solar  lampu festoon Pameran Impor lan Ekspor China kaping 134 (Pameran Kanton)WENDADECO-Undangan kanggo Pameran Impor lan Ekspor China kaping 134 (Pameran Kanton)WENDADECO lampu festoon ruangan lan lampu tembok solar ing Canton FairPabrik kita minangka produsen lampu Festoon khusus profesional lan produsen lampu liburan Natal ruangan, pabrik kita duwe 4000 meter persegi karyawan, 50 wong, 5-10 wong, 2 mesin cetakan injeksi horisontal, 10 mesin cetakan injeksi kubik, melu penjualan lan layanan Maneka jinis lampu sabuk festoon E27/B22,  globe festoon, lampu Festoon, ,
Lampu String Luar Ruangan Massal,Lampu String Luar Ruangan Kustom,Lampu string khusus kanggo taman,Perusahaan String Light,Lampu String Luar Ruangan Kustom,Lampu String Pernikahan Massal,Lampu String String Kustom,Lampu StringLing Man,Lighting String ights Grosir, Fairy Lights Massal Festoon Lampu Perusahaan Led String Light Produsen
Lampu String Led Kustom, lampu festoon surya, lampu string surya, lampu taman surya Bohlam deco LED, bolam Golf LED, bohlam filamen dipimpin, bohlam filamen LED S14 Lampu filamen 100m, lampu string G45 We are dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara).

2024 04 08
nomer Booter kita: 1-C05DUBAI Gedung Cahaya lan cerdas Timur Tengah2024Wektu: 16-18 Januari 2024
2024 04 08
As you explore Wenda Deco's offerings, we invite you to delve deeper into the essence of who we are. Our culture isn't just a set of values on paper; it's the beating heart of our organization.
2024 03 27
Kita bangga karo kemampuan kanggo nyedhiyakake layanan lan solusi sing luar biasa sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan khusus para klien. Tim ahli kita duwe pengalaman ekstensif ing bidang masing-masing, ngidini kita ngirim solusi mutakhir sing inovatif lan efektif.
2024 03 27
Ing lanskap dinamis ing jagad bisnis saiki, golek mitra sing ora mung ngerti kabutuhan sampeyan, nanging uga menehi solusi sing cocog. Mlebu Wenda Deco – mercusuar inovasi lan linuwih ing bidang layanan lan solusi.
2024 03 27
Sugeng rawuh ing blog resmi Wenda Deco, ing ngendi kita seneng nuduhake semangat kanggo keunggulan bisnis karo sampeyan. Apa sampeyan pelanggan sing wis suwe, prospek anyar, utawa mung njelajah situs web kita, kita seneng duwe sampeyan ing kene.
2024 03 27
Kita menehi salam sing paling anget kanggo sampeyan nalika sampeyan mlebu ing jagad Wenda Deco, ing ngendi kaunggulan lan prasetya gabung kanggo nggawe pengalaman sing luar biasa. Ing Wenda Deco, kita pracaya ing luwih saka mung nyedhiyani produk; kita usaha kanggo kurban solusi sing resonate karo kabutuhan.
2024 03 27
Ing Wenda Deco, kita yakin bisa nguatake para pelanggan liwat informasi. Pandhuan FAQ iki dirancang kanggo nggawe perjalanan Wenda Deco luwih lancar lan nyenengake. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, aja ragu-ragu hubungi. Sugeng rawuh ing kulawarga Wenda Deco!
2024 03 27
Kita setya tetep nyambung karo sampeyan lan menehi nganyari rutin babagan kemajuan kita. Matur nuwun kanggo dadi bagéan saka lelampahan kita lan kita ngarep-arep kanggo nuduhake warta liyane macem karo sampeyan ing mangsa!
2024 03 27
Perusahaan kita bakal terus ngembangake produk anyar lan nggawa solusi sing luwih apik. Kita ngarepake pangembangan sing terus-terusan, sing bakal nggawa kepemimpinan terus kanggo bisnis sampeyan.
2024 03 27
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect