loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Festoon Kabel Bulat

Kabel bunder dekorasi lampu taman lan lampu pesta festoon E27 B22 nggunakake kabel karet H05RNH2-F 2*1.0mm2 utawa H05RNH2-F 2*1.5mm2. Dawane lan nomer  saben distacne sotcket bisa selaras. IP44/IP65 anti banyu, cocok kanggo cahya ruangan. Bisa nyambung karo saben liyane. Lulus sertifikasi CE RoHS SAA. Aplikasi  kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo komersial, natal, pesta, omah&taman, wedding lan liya-liyane. Kita nampa OEM&layanan ODM.

Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
220v E27 10m E27 Socket Patio String 20 Meter Festoon Light sing dikembangake dening perusahaan yaiku kristalisasi teknologi perusahaan sajrone pirang-pirang taun, kanthi nutupi panjaluk pasar, lan ngrampungake titik nyeri industri kanthi sampurna. Apa maneh, dirancang adhedhasar syarat customer.
230V kabel karet ireng festoon cahya e27 senar ruangan kanggo hiasan ruangan kabel Round Sabuk lampu  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi 230V kabel karet ireng festoon lighting e27 string outdoor kanggo dekorasi ruangan Lampu Sabuk kabel bunder bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Teknologi sing ditingkatake ditrapake kanggo proses manufaktur produk. Kanthi kaluwihan kasebut ing ndhuwur, produk kasebut duwe ruang lingkup aplikasi sing akeh, kayata lampu hiasan.
Lampu sabuk festoon outdoor anti banyu e27 b22 soket kabel karet  kabel ireng bunder Lampu sabuk  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul ora iso dibandhingke ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi Lampu sabuk festoon outdoor waterproof e27 b22 soket kabel karet  kabel ireng bunder Lampu sabuk bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Lampu sabuk festoon outdoor anti banyu e27 b22 soket lampu kabel karet bunder ireng datar wis diuji kanggo cocog karo standar internasional. Dikembangake dening kreatif R&D ahli lan diprodhuksi dening buruh trampil kita, wis fitur banget. Kanthi kaluwihan kasebut, WENDA mesthi bakal metu lan menehi keuntungan ing pasar.
Lampu antik komersial anti banyu sing dipimpin lampu hias ruangan E27 lampu senar Kabel Bunder Lampu Sabuk  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan sing luar biasa ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi Lampu led antik komersial anti banyu lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat Lampu sabuk bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Wiwit wiwitan, kita terus-terusan nganyarke teknologi manufaktur. Thanks kanggo teknologi kasebut, kinerja produk uga saya tambah akeh. Nduwe aplikasi sing wiyar lan saiki bisa ditemokake ing lapangan (s) Lampu hias.
Ing perusahaan kita, teknologi super kritis digunakake kanggo nggawe lan nguji produk. Ing lapangan aplikasi saka lampu Liburan Liyane, 48FT Waterproof S14 dipimpin bohlam e27 senar patio senar ruangan E27 fungsi kanthi sampurna lan wis nggawa keuntungan sing dikarepake kanggo pelanggan.
Teknologi utamané diadopsi kanggo Pabrik prodhuk ing quantity.At massal, minangka sifat sing ditemokaké mboko sithik, iku seneng aplikasi sudhut lan bisa ditemokaké ing lapangan (s) cahya Holiday Liyane lan ing.
Amarga teknologi kasebut, produk kasebut bisa njaga sifat kimia lan fisik sing stabil. Sawise lulus tes sing relevan, Pabrik Langsung Anyar Produk Khusus Rega Shock-Proof Waterproof IP44 Festival Lighting LED Light String Outdoor wis kabukten cocog kanggo lapangan lampu Liburan Liyane.
Teknologi minangka kunci kanggo pangembangan lan pertumbuhan kita. Minangka kaluwihan saka 2X1.0 Karet sabuk lampu E27 lampholder waterproof festoon lampu E27 connectable lampu 10m ditemokake, orane katrangan saka aplikasi uga wis ditambahi banget. Ing lapangan (s) cahya Liburan Liyane, iku regane gedhe.
Lampu Sabuk Bulat Festoon Outdoor  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan luar biasa sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan duwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk sing kepungkur, lan terus-terusan. mbenakake wong. Spesifikasi Lampu Sabuk Bulat Festoon Outdoor bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal lan ngganti bohlam.2. Saben string kanggo disambungake.3. Lampu buram transparan lan warna-warni kasedhiya.4. Ana macem-macem colokan.5. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.6. Iki sing bisa digunakake kanggo omah pesta manten&taman  super maket  bangunan showroom ngatonake dekorasi jendela.7. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
E27 Tembaga Round Cable Patio Festoon Lights  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku duwe kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka E27 Copper Round Cable Patio Festoon Lights bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal lan ngganti bohlam.2. Saben string kanggo disambungake.3. Lampu buram transparan lan warna-warni kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44/IP65, sing bisa digunakake ing njaba ruangan kanthi aman.5. Iki sing bisa digunakake kanggo omah pesta manten&taman super maket gedung showroom nuduhake dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
mimpin E27 lampu senar tembagaSampel gratis: sawetara produk bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan nyoba.Sertifikasi: CE/RoHSAnti banyu: IP44/IP65OEM&ODM: kasedhiya
Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
Lampu festoon E27Kabel karet: putih, ireng, ijo,Tegangan Output: AC230V 50HzDawane: Dawane disesuaikan 10m 20m 30m,
Jarak soket: 50cm 100cm,Soket: E27Aplikasi: dekorasi ruangan kanggo pesta kawinan latar mburi taman
Lampu festoon E27Kabel karet: putih, ireng, ijo,Tegangan Output: AC230V 50HzDawane: Dawane disesuaikan 10m 20m 30m,
Jarak soket: 50cm 100cm,Soket: E27Aplikasi: dekorasi ruangan kanggo pesta kawinan latar mburi taman
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.
2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Lampu festoon E27Kabel karet: putih, ireng, ijo,Tegangan Output: AC230V 50HzDawane: Dawane disesuaikan 10m 20m 30m,
Jarak soket: 50cm 100cm,Soket: E27Aplikasi: dekorasi ruangan kanggo pesta kawinan latar mburi taman
Lampu festoon E27Kabel karet: putih, ireng, ijo,Tegangan Output: AC230V 50HzDawane: Dawane disesuaikan 10m 20m 30m,
Jarak soket: 50cm 100cm,Soket: E27Aplikasi: dekorasi ruangan kanggo pesta kawinan latar mburi taman
Lampu festoon E27Kabel karet: putih, ireng, ijo,Tegangan Output: AC230V 50HzDawane: Dawane disesuaikan 10m 20m 30m,
Jarak soket: 50cm 100cm,Soket: E27Aplikasi: dekorasi ruangan kanggo pesta kawinan latar mburi taman
Lampu festoon E27Kabel karet: putih, ireng, ijo,Tegangan Output: AC230V 50HzDawane: Dawane disesuaikan 10m 20m 30m,
Jarak soket: 50cm 100cm,Soket: E27Aplikasi: dekorasi ruangan kanggo pesta kawinan latar mburi taman
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect