loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Led String Kab

 Lampu String LED kabel karet paling apik  iku kabel karet tembaga lan 1 * 0.5mm2 kabel karet bunder, lampu senar sing dipimpin uga disebut lampu senar sing dipimpin.  Bisa ngatur dawa sing beda kanggo lampu senar sing dipimpin 5m  Lampu senar sing dipimpin 10m utawa lampu senar sing dipimpin 100m uga bisa ngatur warna sing beda  kanggo abang  kuning biru ijo pink  ireng saka lampu senar led njaba,  saben set duwe konektor lanang lan konektor wadon, bisa connectable saben liyane bisa nyambung  10m,  20m 50m lan sateruse. iku banget sudhut aplikasi kanggo lampu motif  lan  Lampu Natal sing dipimpin banget populer wis lulus tes CE ROHS

Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Teknologi ndadekake perusahaan tetep kompetitif lan mbantu njaga posisi utama ing industri kasebut. Kita nggunakake teknologi kanggo nggawe Natal Led Outdoor String Decoration Light Warm White Diwali 10 100m IP65 Wenda Fairy Lights Lighting and Circuitry Design 40 lan mesthekake yen kinerjane stabil. lampu string.
Holiday Outdoor String Lights fairy Natal lampu mimpin lampu senar  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka Holiday Outdoor String Lights fairy Christmas lights led string lights bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Sawise Waterproof outdoor festival LED Natal Holiday Outdoor String Lampu fairy Natal lampu iki dibukak, iku uga ditampa dening kedhaftar lan saran pasar banget, kang tenan ditanggulangi TCTerms pain saka kedhaftar.
IP65 Waterproof Led Christmas Lights string flashing fairy lights 10m 100leds led string lights  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka IP65 Waterproof Led Christmas Lights string flashing fairy lights 10m 100leds led string lights bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Sanalika IP65 Waterproof Led Natal Lampu senar sumunar dongeng lampu 10m 100leds iki dibukak ing pasar, iku nampa umpan balik positif saka akeh pelanggan, sing ngandika sing jinis produk bisa èfèktif ngatasi kabutuhan sing. lampu.
Busana Pesta Lampu Natal kanthi Rega Apik saka Pemasok China 2019 Paling Populer LED Anget Anget Anget Putih Peri LED Ngandelake kualitas lan fungsi pemecahan rasa nyeri sing apik banget, disenengi lan dikomunikasikake dening para pelanggan, sing ora mung ngidini merek produk perusahaan entuk bathi. eksposur pasar gedhe, nanging uga ndadekake dodolan pasar perusahaan lan pangsa pasar njeblug Gaya wutah.Apa liyane Iku digunakake digunakake ing kothak kayata Holiday Lighting (lawas).
Kabel putih Karet berkualitas tinggi 230v 12m sing bisa disambungake tahan banyu IP44 sing dipimpin lampu jalan Natal ruangan mbutuhake teknologi anyar sing apik. Teknisi kita wis sukses ngoptimalake teknologi lan ditrapake ing proses manufaktur, ngirit biaya lan wektu uga. Iku wis mbuktekake regane ing lapangan lampu Natal.
Rega pabrik Ganti warna sing dipimpin remot controller rgb senar lampu natal ruangan nduweni teges njupuk kabisat maju lan nyuntikake impetus anyar menyang pangembangan industri.
Teknologi paling anyar nambah kualitas Outdoor Festival Pernikahan Natal Dekorasi Fairy String Mesh Led Light.Dadi produk wis digunakake ing macem-macem saka sudhut aplikasi kaya cahya Dekoratif.
230V RGB LED Fairy string lights kabel karet IP44 Waterproof outdoor use  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul ing kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi 230V RGB LED Fairy string lights kabel karet IP44 Waterproof outdoor use bisa disesuaikan sesuai kebutuhan.Sawise mikir maneh, kita ngrembug babagan teknologi lan mutusake kanggo nambah. Nganti saiki, kita wis bisa nggunakake teknologi sing dianyari kanthi trampil. Iki nyumbang kanggo efisiensi kerja sing luwih apik lan dijamin Vintage Outdoor Christmas Decorations Led Window Light Curtain Wall Light kanthi kualitas Adaptor.
230V RGB LED Fairy string lights kabel karet  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur , lan terus-terusan nambah. Spesifikasi 230V RGB LED Fairy string lights kabel karet bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Sawise 10M LED Halloween Karet kabel Led String Light Multiple Color Halloween Dekorasi Fairy Lampu kanggo Home Decorate iki dibukak, iku uga ditampa dening pangguna lan saran pasar apik banget, kang tenan ditanggulangi titik pain saka kedhaftar.
Ip65 Led Christmas outdoor Garland mimpin String Light sing dikembangake dening perusahaan yaiku kristalisasi teknologi perusahaan sajrone pirang-pirang taun, nutupi panjaluk pasar kanthi lengkap, lan ngrampungake titik nyeri industri kanthi sampurna. Apa maneh, dirancang adhedhasar kabutuhan pelanggan.
Didorong dening pasar sing kompetitif, kita terus-terusan nambah teknik kanggo njamin produksi CE / ROHS sing berkualitas tinggi. Lampu Liburan liyane.
Ing perusahaan kita, kita wis nganyari teknologi kanggo nggawe prodhuk. Kanthi sifat kasebut, Lampu Natal 220v Outdoor Led Fairy Light Grosir Courtyard Waterproof 10m 100LED Flashing Led String Warm White IP44 60 wis mlaku kanthi apik ing lapangan aplikasi. saka lampu Natal.
Factory Outlet On Sales High Quality Dekorasi Festival Waterproof IP44 Outdoor LED Light String nganggo macem-macem teknologi ing produksi. Umpan balik pasar sing apik lan reputasi pelanggan wis ngidini supaya bisa ngadeg ing kompetisi pasar sing sengit lan luwih apik nanggapi pasar sing terus berubah. owah-owahan.Apa layanan selaras liyane kasedhiya.
Lampu senar IP65 Xmas 10m 100leds dekorasi sing dipimpin lampu senar Natal wis ngalami pirang-pirang tes lan entuk sertifikasi impor & ekspor sing gegandhengan. Nduwe struktur lan penampilan sing dirancang kanthi wajar, narik kawigaten lan uga dadi tren ing industri kasebut. Kajaba iku, WENDA duwe sawetara fitur sing bisa mbantu para pelanggan menang sing ora dikarepake lan ngirit dhuwit.
Minangka liyane lan liyane saingan muncul, kita mimpin kanggo ngembangaken lan nganyarke kita technologies.Iku wis mbuktekaken sing proses Manufaktur dadi luwih efisien lan Led Wedding Fairy Lampu Natal Dekorasi Outdoor Karet Putih 230v Waterproof Led String Lampu 12m Karet Kawat IP44 kaluwihan yaiku kanthi lengkap. Profesional R&D kita wis nggedhekake kanggo digunakake ing Lampu Liburan (lawas).
Insinyur lan teknisi kita duwe wawasan sing jero babagan pangembangan teknologi anyar. Nganti saiki, kita wis nggunakake teknologi sing dianyari kanthi dewasa. Iku populer ing lapangan aplikasi saka senar ruangan sing dipimpin lampu anti banyu 100 lampu senar sing dipimpin 100m grosir.
Kualitas pragmatis minangka fitur WENDA sing biasane kita fokusake. Bahan mentah sing dijamin kualitas diadopsi kanggo nggawe Kabel Ireng Karet Tahan Air 10m 100leds Fairy Lights Dekorasi Luar Ruangan Led Christmas Light String, sing bisa njamin produk kasebut berkualitas saka sumber. Kajaba iku, gumantung ing teknologi lan mesin dhuwur, kita njamin produk kasebut nduweni fitur sing unggul lan liya-liyane.
Lampu peri IP65 24V senar lampu dekorasi natal anti banyu ing njaba ruangan kanggo acara minangka asil sampurna kanggo nggabungake kinerja sing sampurna saka kabeh bahan mentah sing diadopsi. Thanks kanggo iku, WENDA duwe akeh fitur apik. Uga, dirancang kanthi ilmiah lan cukup. Struktur internal lan tampilan njaba dirancang kanthi tliti dening perancang lan teknisi profesional. Keperluan lan rasa pelanggan bisa uga kepenak.
Sukses kabel Karet IP65 Led fairy string lights outdoor 12m 180leds christmas led string fairy lights digayuh kanthi nangkep tren pasar anyar, wawasan babagan kabutuhan nyata pelanggan, lan ngandelake teknologi produksi maju lan posisi pasar sing akurat. produk selaras kasedhiya.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect