loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 1
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 2
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 3
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 4
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 5
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 6
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 7
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 1
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 2
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 3
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 4
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 5
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 6
WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu 7

WENDA - IP65 24V Lampu Peri String Lampu Dekorasi Natal Tahan Air Luar Ruangan untuk Acara LED String Lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ing sasi kepungkur, WENDA wis pengabdian kanggo desain serius lan pangembangan inovatif produk anyar. Iki kanthi resmi diarani lampu peri IP65 24V senar lampu dekorasi natal anti banyu ing njaba ruangan kanggo acara lan diluncurake menyang pasar wiwit saiki. Lampu peri IP65 24V senar lampu dekorasi natal anti banyu ing njaba kanggo acara minangka conto sing apik kanggo nampilake kemampuan riset lan pangembangan. Dipuntedahaken standar produksi ngelmu lan majeng, kita wis kasil digawe IP65 24V lampu peri senar lampu dekorasi natal anti banyu ruangan kanggo acara banget ing kinerja sawijining. Liwat tes kaping pirang-pirang, WENDA kabukten luar biasa lan liya-liyane. Sadurunge diluncurake, wis lulus sertifikasi sawetara panguwasa internasional lan nasional.

    Garansi (Taun):2-TaunDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:lampu stringLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    dawa:12m/180leds, 12m/180ledsJeneng Liburan:Natal, pesta, wedding
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:IP44
    Jeneng barang:Lampu string LED 24VBahan Kawat:Kawat karet
    Warna kabel:Ireng, Putih, Ijo, Biru, Abang, KuningDisambungake:ya wis
    Dianggo:Dekorasi ruangan

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Aplikasi
    njobo&Lampu fariy sing dipimpin komersial kanggo latar mburi, taman, pesta, dekorasi pesta lan karismas.
    Item No
    SZ-SL04
    Jeneng produk
    "lampu led string 24v kab 
    Bahan
    Kabel karet karo trafo 24v
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / biru / abang / kuning
    dawa
    12m / 80 led
    Tegangan / Daya
    AC 230V, 50Hz
    Emiting werna
    kadhemen putih / biru / ijo / abang / ungu / kuning
    Nyambung
    Panjang maksimal bisa 10pcs (120m)
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Gambar rinci
    RGB
    abang
    Ijo
    biru
    kuning
    wungu
    Putih kadhemen
    Biru cahya
    RGB
    rincian liyane 
    Rong jinis led wangun: Flat head led / Round head led







    Led ukuran awak: 7mm








    Kabel Karet: H03RN-F
    Miturut Kawat Tembaga: 1x0.5mm2











    Dhiameter njaba kabel: 3.2mm










    Transformator 24V 60W Kab
    Iku bisa nyedhiyani daya kanggo max 100m disambungake bebarengan




    Dawane 1.5m Kabel Daya : VDE H05RN-F 2X0.75mm2 Dawane 1,5m Kabel Daya: VDE H05RN-F 2X1.0mm2 Plug kabel daya EU/AU/UK Packing&Pengiriman MOQJumlah PCS/CTNUkuran karton/CMBobot reged KGS/CTNWektu PangirimanPelabuhan PangirimanCara Pengiriman100 pcs10 pcs/ctn48*38*40cm21 kg/ktnAdhedhasar jumlahNingbo, Shanghai, ShenzhenMiturut segara, Miturut udhara, Miturut express Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&ODMpesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect