loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Ora ana data
OUR MAIN 

PRODUCTS


Pabrik Wenda Deco minangka lampu festoon khusus profesional, globe festoon, lampu festoon surya lan produsen lampu Led Chiristmas ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22.

Ora ana data
Babagan kita
ALL WHAT YOU NEED TO KNOW   ABOUT US

Pabrik kita minangka produsen lampu Festoon khusus profesional lan produsen lampu liburan Natal ruangan, pabrik kita duwe karyawan 4000 meter persegi, 50 wong, 5-10 wong, 2 mesin cetakan injeksi horisontal, 10 mesin cetakan injeksi kubik, melu penjualan lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22,  globe festoon, lampu festoon, 

Lampu String Luar Ruangan Massal,Lampu String Lampu Custom Festoon kanggo Taman,Perusahaan String Light,Lampu String Luar Ruangan Khusus,Lampu String Pernikahan Massal,Lampu String Patio Khusus,Pemasok Lampu String,Produsen Lampu String,Grosir Lampu String Led,Lampu Fairy Bulk Festoon Perusahaan Lampu Led String Light Produsen.


Lampu Led String Panjang Kustom, lampu festoon surya, lampu string surya, lampu taman surya Led deco bohlam, bolam Golf LED,  mimpin filament bohlam, S14 LED Filament bolam Festoon cahya 100m, G45 senar lampu We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (dening segara lan udhara).


Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap.

LATEST  BLOG POST
Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.​​​​​​
WENDADECO DUBAI LIGHITNG FAIR
DUBAI LIGHITNG FAIR
WENDADECO DUBAI LIGHITNG FAIR
Ora ana data
OUR  ADVANTAGE
DEDICATED TO STRICT QUALITY CONTROL AND THOUGHTFUL CUSTOMER SERVICE

Kita bisa accpet pembayaran liwat paypal, Western Union, Money Gram, T/T, L/C; Wektu timbal pesenan sampel ing 7-10 dina, wektu timbal pesenan jumlah massa yaiku 25-30 dina; Kita bisa menehi dhukungan teknis profesional. Lan jaminan kualitas produk kita yaiku 12 wulan.


Kita nandur modal akeh kanggo nyiyapake laboratorium dhewe kanggo mesthekake yen kita bisa nemokake solusi kanggo pelanggan kanthi cepet lan efisien.

Tim desain
Kita duwe tim dhewe kanggo riset, ngrancang, uga tansah duwe produk sing luwih inovatif
Kualitas
Pabrik kita wis lulus BSCI, IS0 9001: 2005. Lan kabeh produk lulus CE ROHS SAA rstable, dipercaya
Rega
Produk kita dibandhingake karo pedagang liyane
Sajarah
Produsen lampu Festoon ruangan OEM / ODM 10 taun
Ora ana data
16000㎡+
Pabrik kita kalebu area
200+
Duwe tenaga kerja
Negara kerjasama
Utamane digunakake ing Eropa, AS lan Asia
1999
Wiwit 2011
Ora ana data
LEAVE US A MESSAGE
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect