loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu A60 Kab

WENDADECO  Lampu LED A60 kanthi E27 B22  soket lan uga lampu LED Filament. Iki digunakake kanggo lampu motif sing populer banget lan lampu filamen sing dipimpin  bisa gawé  12 V LED filamen bohlam, 24 v led golf bohlam, 230 v led globe filamen bohlam  iku IP anti banyu44  Lampu bohlam hiasan LED wis lulus Persetujuan CE ROHS

Kirimi pitakon sampeyan
Insinyur lan teknisi kita duwe wawasan sing jero babagan pangembangan teknologi anyar. Nganti saiki, kita wis nggunakake teknologi sing dianyari maturel Iku populer ing lapangan aplikasi saka Lampu LED.
Pabrik Langsung Rega Rega Hiasan Natal Colorful Light Shock-Proof Outdoor A60 SMD LED Bulb 230V Kanthi nilai tambah sing luwih gedhe, bisa nggawa bathi sing dhuwur kanggo para pelanggan lan nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan. Mula, wis entuk komentar sing apik banget saka pasar. Nduwe macem-macem aplikasi, kalebu Lampu LED.
Bohlam filamen LED A60Intro to A60 LED filament bulb - Wenda DecoSertifikasi: CE/RoHSAnti banyu: IP44/IP65OEM&ODM: kasedhiya1. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.3,10 yuta pesenan saka negara manca.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect