loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 1
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 2
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 3
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 4
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 5
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 6
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 7
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 1
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 2
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 3
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 4
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 5
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 6
Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V 7

Pabrik Langsung Harga Murah Dekorasi Natal Warna-warni Cahaya Shock-Proof Outdoor A60 SMD Bohlam LED 230V

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA aktif nresep teknologi Manufaktur majeng lan teknologi produksi perusahaan domestik lan manca banget, lan kasil ngembangaken Pabrik Direct Low Price Dekorasi Natal Colorful Light Shock-Proof Outdoor A60 SMD LED Bulb 230V nggunakake teknologi anyar lan teknologi anyar. Pabrik Langsung Rega Murah Hiasan Natal Warna-warni Lampu Shock-Proof Outdoor A60 SMD LED Bulb 230V luwih unggul tinimbang produk liyane sing padha ing babagan tampilan, kinerja, lan cara operasi, lan wis diakoni sacara umum dening para pelanggan ing pasar, lan umpan balik pasar apik. . WENDA bakal terus nggunakake strategi pemasaran sing positif kanggo ngembangake pasar anyar, mula nggawe jaringan penjualan sing luwih apik. Kajaba iku, kita bakal nguatake riset ilmiah lan nyoba ngumpulake luwih akeh talenta kanggo fokus ing riset lan pangembangan produk anyar. Kepengin kita dadi salah sawijining perusahaan sing paling kompetitif ing pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-MX211Aplikasi:Taman, njaba
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:B22, E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):230V
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:LiyaneSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    warna:RGBEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):40
    tembung kunci:Lampu LED KabSumber cahya LED:SMD8035
    Garansi:2 taunBahan:Plastik
    Tegangan:230VWatt:1w

     
    Deskripsi Produk

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-A60B01

    Jeneng barang:

    "lampu led smd a60 kab 

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/1W

    Warna Bulb:

    Abang, Ijo, Biru, Kuning, Susu, Bening

    dhasar:

    E27 B22

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 60*108mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Abang, Ijo, Biru, Kuning, Warm white, Cold white

    Warna Tem:

    Warm white (2700-3000k), putih (5000-6500k)

    Garansi:

    2 taun

       

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    20pcs / kothak njero, 200pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).

    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

    Sertifikasi

     

    Produk sing gegandhengan

     

      

     

    Kemasan& Pengiriman

     

     

    Informasi Perusahaan

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect