loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Tirai Led Kab

WENDADECO  Lampu Tirai LED duwe kabel utama lan lampu senar sing ngeculake  kabel utama punika 2*1`.0MM2  kabel babak utawa 2 * 0.75mm2 kabel babak ing kabel ireng utawa putih  uga kabel karet 1*0.5mm2 kabel karet babak ing kualitas dhuwur lan anti banyu IP44 / IP65   Bisa ngatur dawa beda kanggo 2 * 1.5m  3m * 3m 5m utawa 300leds 600leds 900leds saka model t beda lampu langsir LED. saben set duwe konektor lanang lan konektor wadon, bisa connectable saben liyane bisa nyambung  10m,  20m 50m lan sateruse. uga bisa ing abang kuning biru ijo putih ireng saka werna pilihan  , iku applicatin sudhut kanggo  mimpin lampu Natal, lampu icicle iki uga lulus tes CE ROHS

Kirimi pitakon sampeyan
Ningbo Quality Christmas Wedding Lights Icicle High Power Led Mini Party String Light Waterfall Curtain milih bahan berkualitas tinggi, nggunakake teknologi manufaktur canggih lan ketrampilan pangolahan sing apik, kinerja sing dipercaya, kualitas sing apik, kualitas sing apik, nikmati reputasi lan popularitas sing apik ing industri. produk liyane selaras uga ditawakake kanggo syarat tartamtu saka pelanggan.
Teknologi bisa enrega murah Holiday Dekorasi Twinkle Star 300 LED  Putih Warm dipimpin lampu langsir  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka rega murah Holiday Decoration Twinkle Star 300 LED  White Warm led curtain lights bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.manawa proses Manufaktur kita wis streamlined lan nganyari, kang nyimpen akèh wektu lan tenogo kanggo us.Ing jangkoan aplikasi wis ditambahi kanggo lapangan (s) saka lampu langsir mimpin.
Manufaktur Outdoor 3x3 3x2 3x1.5 dipimpin lampu langsir komersial mbutuhake craftsmanship fleksibel lan dhuwur-mburi technologies.Produk cocok kanggo sawetara saka sudhut industri kaya Liburan liyane cahya.
Ing proses manufaktur, teknologi kasebut diadopsi supaya bisa mesthekake proses kasebut lancar lan efisien. Jangkauan aplikasi kasebut akeh banget. Ing lapangan aplikasi saka lampu Natal, Komersial natal langsir lampu senar outdoor grojogan dipimpin lampu langsir digunakake digunakake.
Teknologi terus maju lan dadi penting banget utamane ing sektor manufaktur. Kita, minangka perusahaan manufaktur profesional, wis terus-terusan ningkatake lan nganyarke teknologi kanggo mesthekake 3m 2m Length Natal sing dipimpin lampu senar tirai kinerja selaras karo standar internasional. s) saka lampu Natal.
Teknologi minangka kunci kanggo pangembangan lan pertumbuhan kita. Amarga kaluwihan saka Lighting Curtain Wedding Decoration Fairy Light Multicolor Natal saka Holiday Rubber String CE ROHS SAA VDE IP44 220 -20-40 ditemokake, ruang lingkup aplikasi uga wis ditambahi banget. Ing lapangan (s) saka Holiday Lighting(lawas), iku regane gedhe.
Staff technical kita wis pengabdian kanggo dandan lan nganyarke teknologi. Saiki, kita trampil nggunakake teknik lan ngetrapake proses manufaktur Lampu Lanskap Eksterior Kecantikan Led Lampu Tirai Lampu Dekorasi Pernikahan Karet String sing Apik kanggo Omah Liburan. ketemu. Saiki, iki akeh digunakake ing lapangan (s) saka Holiday Lighting (lawas).
Sawise lampu peri Waterproof mimpin 2mx3m 600 Tembaga Wire String Fairy langsir mimpin lampu diluncurake menyang pasar, kita wis entuk akeh dhukungan lan pujian. Umume para pelanggan nganggep manawa produk kaya iki cocog karo pangarepan babagan penampilan lan kinerja. Kajaba iku, akeh digunakake ing lampu Liburan Liyane.
Hot Selling Low Price Holiday Festival Lighting Plastik IP65 Outdoor LED Curtain String Lampu Waterproof mbutuhake teknologi anyar apik. Teknisi kita wis sukses ngoptimalake teknologi lan ditrapake ing proses manufaktur, ngirit biaya lan wektu uga.
Sawise dhaptar China Supplier 2m * 3m 300leds Flashing Lane Natal Home Garden Festival Lampu Led Fairy String Star Curtain Light, kanthi fungsi sing dibedakake, ora mung nyukupi kabutuhan nyata pelanggan, nanging uga nggawa pengalaman tambah nilai kanggo pelanggan, supaya dodolan produk perusahaan lan popularitas pasar wis mbledhos Tambah.Apa maneh layanan pangaturan dhewe ditawakake kanggo ketemu panjaluk beda.
Teknologi sing ditrapake digunakake kanggo mesthekake Ningbo Home Decor Led Icicle Light Holiday Lighting Dekorasi Curtain Wedding Outdoor Garden kinerja stabil. Cakupan aplikasi cukup amba kanggo nutupi lapangan Senar Lampu LED.Ningbo Home Decor Led Icicle Light Holiday Lighting Dekorasi Tirai Pernikahan Outdoor Garden dipimpin lampu senar  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi Ningbo Home Decor Led Icicle Light Holiday Lighting Dekorasi Tirai Pernikahan Outdoor Garden dipimpin lampu string bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.
Teknologi sing penting kanggo Manufaktur Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light.Sawise nganyari kanggo sawetara generasi, produk Newest wis mbuktekaken nggunakake liyane ekstensif ing LED Light Strings lan kothak liyane.
Natal 3 * 3m 2 * 1.5m grojogan njero ruangan hiasan lampu langsir sing dipimpin ruangan duwe kaluwihan kinerja sing unik lan liya-liyane. Iki digawe saka bahan mentah sing wis lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas. Kajaba iku, WENDA diuji dening tim QC kita lan ora bisa dikirim metu saka pabrik nganti kita konfirmasi kualitase. Kualitase bisa dijamin 100%.
Lampu sing dipimpin lampu langsir LED putih anget digawe nganggo bahan baku standar lan diproses kanthi teknologi canggih. Produk iki minangka asil sing sampurna kanggo nggabungake kabeh kinerja bahan mentah sing berkualitas. Ana akeh kaluwihan saka WENDA kita. Menapa malih, tampilan unik ndadekake Highly mripat-keno antarane kaya.
aplikasi teknologi dhuwur-mburi nyempurnakake fungsi Bangunan Lan Dekorasi Warm White Decorative Led Rubber Blister Wall Safety Light Curtain.Bisa dirancang kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan beda.Kualitas produk ditampa dening pelanggan.Mulane bisa dadi ekstensif. digunakake kanggo lampu hiasan.
Duwe teknologi sing dioptimalake lan ditingkatake, kita wis sukses nggawe lampu tirai jendela sing dipimpin Waterproof sing dipimpin lampu icicle light fairy string kanggo dekorasi ruangan ruangan Iindoor sing unggul lan luar biasa ing kinerja. Cahya hiasan.
Lampu natal grojogan 300leds outdoor led string, led string lights outdoor dikembangake dening desainer kreatif, teknisi berpengalaman, lan ahli R&D sing berpendidikan. Iki digawe kanthi tampilan sing menarik lan struktur sing cukup. Kajaba iku, digawe saka bahan mentah sing berkualitas, WENDA duwe akeh kaluwihan.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Intro kanggo mimpin lampu langsir Wenda Deco5M/10M/20M/30M Putih Hangat Peri Dekorasi Luar Ruangan Rumah LED Kawat Lampu String Tahan AirWerna: putih anget lan putih kadhemenSertifikasi: CE/RoHSAnti banyu: IP44/IP65curOEM&ODM: kasedhiya
Led Bulan Bintang Tirai String Lampu Dekorasi Kamar Tidur Led Tirai Lampu Natal Lampu TiraiKaluwihan1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.3,10 yuta pesenan saka negara manca.4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect