loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 1
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 2
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 3
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 4
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 5
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 6
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 7
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 1
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 2
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 3
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 4
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 5
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 6
Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan 7

Lampu tirai jendela led waterproof led icicle light fairy light string untuk dekorasi ruangan dalam ruangan

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA gumantung ing taun pembangunan, iku cetha mangerténi kabutuhan pangguna lan TCTerms pain saka industri, lan gumantung ing Kapabilitas technical kuwat kanggo berkembang kualitas Waterproof mimpin jendhela langsir lampu mimpin es cahya fairy senar cahya kanggo Iindoor hiasan ruangan sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna lan ngatasi masalah industri. Lan sabenere amarga saka titik sade inti langit Waterproof mimpin jendhela langsir lampu mimpin icicle cahya fairy senar cahya kanggo Iindoor hiasan ruangan, ora mung ora produk duwe reputasi dhuwur antarane pelanggan, nanging uga ngidini produk kanggo duwe jurusan dhuwure karukunan. antarane pelanggan. Ing mangsa ngarep, Waterproof mimpin jendhela langsir lampu mimpin icicle cahya fairy senar cahya kanggo Iindoor hiasan ruangan bakal tansah bakal kanggo dalan pembangunan kualitas, nambah investasi ing teknologi lan talent introduksi, tansah nambah daya saing inti saka perusahaan, kanggo entuk tujuan pembangunan lestari.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda lampu langsir
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):25-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-50
    dawa:2mL * 3mHJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Lampu langsir sing dipimpin
    Bahan:Kawat KaretWarna kawat:Ireng/putih
    Warna LED:Putih Anget, Putih, nampa selarasukuran:,2m * 1,5m
    Plug:1.5m EU-plug 2*1mm2MOQ:1000 pcs
    Jumlah LED:300 ledEfikasi Luminous (lm/w):40

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-CL001

    Jeneng barang:

    Lampu senar Tirai Led

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m Eu-plug saka H05RN-F 2*0.75mm2

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    6W

    Length (Ukuran):

    2m Dawa * 1.5m Dhuwur (karo 20 tetes)

    Jumlah Led:

    Total 300 led (15 led/drop, 20 tetes)

    Jarak drop:

    10 cm

    Tipe Led:

    DIP/φ5 mm

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, putih dingin

    Warna Tem:

    w:2700-3000K, cw:6000-6500k

    Led Flashing:

    Kelip-kelip/ora kelip-kelip

    Kemasan:

    1 pcs/kotak, 10 pcs/ctn

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Aplikasi

     

     

     

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman


    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 20M, 30M saben senar. jarak bisa disesuaikan kanggo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Layanan Kita

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect