loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

ABOUT US

Pabrik kita profesional  Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon,  G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs,  Lampu filamen led G45, bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45


We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap.


Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI  lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané  kanggo negara Eropah  Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris  poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia  Selandia Anyar  lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL  disetujoni. Kita uga ndhukung OEM & pesenan ODM.


Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

kita kauntungan
Ora ana data
OUR   CERTIFICATE
Ora ana data
Hubungi kita
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect