loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

CASES

 Welcome kanggo  kasus Klien kita  pusat .Klien kita saka macem-macem negara nuduhake perusahaan kanggo  aplikasi WENDADECO Vintage Festoon lampu,  G40 Festoon lampu mimpin lampu natal, lampu festoon kembar. lampu led icicle, lampu langsir led, led  Lampu tali ulk Lampu Senar Luar Ruangan,Lampu senar Lampu Festoon Khusus kanggo taman,Perusahaan Lampu Senar,Lampu Senar Luar Ruangan Khusus,Lampu String Pernikahan Massal,Lampu String Patio Khusus,Pemasok Lampu String, sawetara gambar lan video 

Kirimi pitakon sampeyan
Klien Australia iki stephen babagan 230V Flat kabel Festoon lampu E27 B22 requirment kanggo ngatur distandce lan custimize logo lan kothak packing saben festoon lampu saka distacne 100cm, padha kaya khusus Festoon globes kanggo wong-wong mau.
230V IP44/ IP65 lampu senar LED Aplikasi Saka Antonio Italia Supplier& produsen | Wenda Deco  kustomisasi 230v led stirng lights outdoor nggunakake, iku seneng banget kanggo ngatur produk saka kita.1. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina2. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
Iki Italia  klien antonio babagan 230V  IP44/ IP65 LED  lampu es requirment kanggo ngatur lengths.from 3m * 0.7m .5m * 0.7m lan 4*1m lan werna khusus karo sumunar 20%, iku seneng banget kanggo ngatur produk saka kita.
Klien Portugal iki Monte 230V IP44 IP65 PVC lampu tali LED supaya produksi rampung rampung, tabung tali sing dipimpin iki duwe warna sing beda (abang kuning biru ijo) lampu tali lan uga populer ing pasar.
Klien Romania iki Egija babagan 230V lampu festoon ruangan E27 saben lampu festoon saka distacne50cm, 10M 20BULSlan Saben bolam warna warna khusus kanggo 2200k lan dadi apik banget kanggo Instalasi lan lampu senar festoon kelas komersial iki bisa dadi solusi sampurna kanggo instalasi permanen ing lobi bangunan, gazebo, acara pesta, pesta kawinan lan liyane Gampang connectable . dawa kabel dawa anti banyu E27 Sockes lan kabel karet nyedhiyani urip maneh span setelan njero ruangan utawa ruangan.OUTDOOR S14 STRING LIGHT SET WITH PLUGFITUR:1. Entuk tampilan profesional kanthi kualitas dhuwur kanthi lampu senar ruangan kelas komersial.2. Soket kedap banyu lan kabel karet nyedhiyakake umur luwih dawa ing setelan ruangan.3. Gampang disambungake, dawa kabel dawa.4. Iki minangka solusi sampurna kanggo instalasi permanen ing bangunan, lobi, gazebo, acara pesta lan liya-liyane.5. Sultable kanggo Maksimal 10-12Hours Dally, Panggunaan produk ka...
Lampu Festoon donya nuduhake kabeh jinis  12v 24v 230V E27 B22  Outdoor komersial Festoon lampu Produk | Wenda DecoPabrik kami minangka  Lampu festoon profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 Lampu String RGB G40, lampu string solar, solar lampu taman Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED, bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu hias 100m, lampu string G45

2023-2024 Katalog anyar kanggo  Lampu Festoon | Wenda DecoTambah akeh barang anyar - Lampu Festoon, Lampu festoon Solar, Globe Festoon,  Lampu Sabuk E27, Bohlam hiasan, bolam golf sing dipimpin  cocok kanggo  kabutuhan pelanggan sing bedaYen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita. Kita bakal matur nuwun yen sampeyan bisa nggawe kita priksaan.
Undangan kanggo Pameran Impor lan Ekspor China kaping 133 (Pameran Kanton)Booth No.: 13.3H0610% diskonRekrutmen agen lan distributor
Sampai jumpa di Pameran!
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect