loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Bohlam LED E14 T18 Kab

WENDADECO  Lampu LED T18 Kab    jenis iki  bolam Dekorasi ruangan ing kualitas dhuwur lan anti banyu apik   kita disebut 14V 24V T18 bohlam hiasan  bisa ngasilake warna sing beda  kanggo putih  putih anget,  abang, kuning  biru ijo jambon ungu lan liya-liyane. digunakake kanggo lampu motif banget populer  iku IP anti banyu44  Lampu bohlam hiasan LED wis lulus Persetujuan CE ROHS 

Kirimi pitakon sampeyan
Dekorasi Natal ruangan Italia 14v 12v led bohlam AC 24v e14 sing dipimpin lampu duwe kaluwihan kinerja sing unik lan liya-liyane. Iki digawe saka bahan mentah sing wis lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas. Kajaba iku, WENDA diuji dening tim QC kita lan ora bisa dikirim metu saka pabrik nganti kita konfirmasi kualitase. Kualitase bisa dijamin 100%.
CE / ROHS lampu natal hiasan ruangan plastik awak 24v14v E14 dipimpin lampu bohlam  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka CE / ROHS Lampu natal dekorasi ruangan ruangan plastik 24v14v E14 lampu bohlam sing dipimpin bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Teknisi kita duwe kemampuan sing kuat kanggo ngembangake lan ngoptimalake teknologi. Kita kudu ngakoni manawa teknologi duwe peran penting ing CE / ROHS Lampu natal dekorasi ruangan ruangan plastik 24v14v E14 lampu bohlam sing dipimpin E14 12v proses manufaktur. Iki digunakake utamane ing lapangan (s) Lampu LED saiki.
Bahan plastik anti banyu e14 sing dipimpin lampu 230v lampu ruangan  1w  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka bahan plastik waterproof e14 led light 230v outdoor lamp  1w bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Material plastik kualitas anti banyu e14 dipimpin lampu 230v  T25 outdoor lamp  1w  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka bahan plastik kualitas waterproof e14 led light 230v  T25 outdoor lamp  1w bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Bahan plastik anti banyu e14 sing dipimpin lampu 230v lampu ruangan e14 sing dipimpi...
Lampu 220v  T25 E14 Bulb Light 24v Led Light e14 led bulb dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa dibandhingake ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi Lampu Bohlam 220v  T25 E14 Lampu Bohlam 24v Lampu Led e14 bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Teknologi utamané diadopsi kanggo Pabrik prodhuk ing quantity.At massal, minangka sifat sing ditemokaké mboko sithik, iku seneng aplikasi sudhut lan bisa ditemokaké ing lapangan (s) saka Smart Bulbs lan ing.
14v e14 meriah mini bolam mimpin pepaya lampu dekorasi lampu mimpin  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat. produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi 14v e14 meriah mini bulbs dipimpin pepaya lampu dekorasi lampu sing dipimpin bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kita wis nguwasani skills kanggo proses Manufaktur saka 14v e14 perayaan mini bolam mimpin pepaya lampu hiasan dipimpin bohlam outdoor waterproof string.Thanks kanggo teknologi tingkat dhuwur, produk kita digawe dadi multi-fungsi. (s) saka Bohlam LED.
Sawise dhaptar Ip65 Dip 14v 0.18w Colorful Plastic Outdoor Xmas Dekorasi Lampu Lampu Led Pepaya 24v Kulkas dipimpin Bulb E14, kanthi fungsi sing beda-beda, ora mung nyukupi kabutuhan nyata pelanggan, nanging uga nggawa pengalaman tambah nilai kanggo para pelanggan, supaya dodolan produk perusahaan lan popularitas pasar wis mbledhos Tambah.Apa maneh layanan pangaturan dhewe ditawakake kanggo ketemu panjaluk beda.
Karyawan R&D sing berpengalaman lan kreatif terus-terusan kerja keras kanggo nganyarke lan ngembangake teknologi. Thanks kanggo panggunaan teknologi sing luwih apik, kinerja lan kualitas Pemegang lampu IP44 24v 220v 0.3w Plastik E14 Filament Papaya Light 0.5w Led Bulb e14 bisa dijamin kanthi apik. Kanthi riset luwih lanjut babagan produk kasebut, jangkoan aplikasi kasebut saya tambah akeh. Saiki, bisa ditemokake kanthi akeh ing lapangan Lampu LED.
Kanggo nemokake luwih akeh 3 led 14V 0.3w warna-warni sing dipimpin lampu papaya sing dipimpin lampu lampu wengi cilik kanggo nggunakake lampu sing dipimpin lampu bohlam kinerja, kita wis nganyarke teknologi sing digunakake ing perusahaan kita. kinerja ing lapangan (s) saka Bohlam LED.
Ningbo Waterproof Ip44 E14 Papaya Bulb Kanggo Bangunan Natal Liburan Luar Ruangan lan Lampu Tembok Hiasan Tembok nduweni karakteristik tingkat dhuwur kabeh bahan mentah. Mulane, nduweni fitur multi-fungsi sing umume mutusake aplikasi. Saiki, WENDA duwe aplikasi ing macem-macem lapangan Lampu LED.

Penjualan panas 14v 0.5w e14 sing dipimpin lampu motif ruangan ruangan  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan luar biasa sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco nyimpulake cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka Hot sale 14v 0.5w e14 lampu led lampu motif ruangan bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.teknologi kanggo mesthekake kinerja stabil saka products.It wis menang sih pangguna ing lapangan (s) saka LED Bulbs.
bohlam filamen edison e14 14v  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa dibandhingake ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan duwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk sing kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi bohlam filamen edison e14 14v  lampu led bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Adoption saka teknologi ngidini kanggo ngirim efficiency produksi anjog. Dadi 12v 14v 220v taman pesta opal kadhemen E14 lampu putih anget, filament edison bohlam stands kanggo produk account-jeneng ing lapangan e14 dipimpin bohlam.
T18 Papaya Smart Light E14 Colorful Bulb14v 24v Plastic Lamp body  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat. produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi T18 Papaya Smart Light E14 Colorful Bulb14v 24v Body Lamp Plastik bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Wis pinunjul penting banget kanggo aplikasi teknologi ing laku Manufaktur High Quality T18 Papaya Smart Light E14 Colorful Bulb14v 24v Plastic Lamp awak 0.5w China Factory Led Lighting. .
Didorong dening tren industri sing ganti cepet, kita wis nambah lan nganyarke teknologi manufaktur. Kanthi sifat-sifat sing wis kabukten, bohlam bohlam Pepaya panggantos wit natal e14 dekorasi bohlam sing dipimpin nduweni peran penting ing lapangan Lampu LED.
Lampu kuburan Natal dekorasi ruangan sing dipimpin e14 14v 24v wis lulus tes sing ditindakake dening inspektur QC profesional. Nggunakake bahan sing ditawakake pemasok bahan mentah sing dipercaya, WENDA nduweni kinerja sing stabil nanging kuat. Wis dadi akeh kaluwihan kang mentas lan independen dikembangaké, nggawe akeh keuntungan.
Teknologi sing diterapake digunakake kanggo mesthekake Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan IP65 Waterproof Led E14 Bulb Plastic Papaya Light 12v 14v Lampu Lilin Warna 15 220 -20 - 40 75 kinerja stabil. Lingkup aplikasi cukup amba kanggo nutupi lapangan Lampu LED Kab.
Riset lan pangembangan sukses E14 Base T18 LED Filament Bulb Wedding Holiday Holiday kanggo Lampu Natal lan Desain Sirkuit 2 Taun 220 -20 - 40 0.18W ora mung nganalisa kabutuhan nyata saka target pelanggan, nanging uga nggabungake sumber daya unggul dhewe. .Bisa digunakake sacara ekstensif kanggo Lampu LED.
Teknologi wis Applied kanggo proses Manufaktur saka products.Characterized dening fitur Versatile lan applicability sampurna, E14 pepaya mimpin bohlam kanggo Natal wedding dekorasi liburan mimpin bohlam bisa digunakake katon ing lapangan (s) saka LED Bulbs.
NINGBO anti banyu CE ROHS 16 leds Smd2835 1w E14 Led Kulkas lampu bohlam nggunakake njero ruangan digawe saka bahan baku qualified lan gampang kanggo proses. Nggabungake kabeh kinerja gedhe saka bahan kasebut, WENDA stabil lan awet dienggo. Iku kombinasi sampurna saka kabeh kasampurnan lan bound kanggo nggawe keuntungan kanggo pelanggan.
14v 24v 0.18w 0.5w Red Blue Green Yellow Plastik E14 Papaya White Smart Bulbs Clear Christmas Lights Lamp Led Light Bulb dikembangake dening perusahaan minangka kristalisasi teknologi perusahaan sajrone pirang-pirang taun, kanthi nutupi panjaluk pasar, lan ngrampungake titik nyeri kanthi sampurna saka industri.Apa maneh, dirancang adhedhasar kabutuhan pelanggan.
Teknologi canggih ditrapake kanggo proses manufaktur produk. Sawise ngliwati kabeh tes sing diakoni sacara internasional, dekorasi liburan Super September 14v 24v lampu pepaya E14 panggantos lampu led 0.18w 0.5w warna bohlam pepaya sing dipimpin dekoratif dikonfirmasi ditrapake kanthi akeh ing ruang lingkup aplikasi.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect