loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

proyek pelanggan wendadeco

proyek pelanggan wendadeco

Lampu String Bulk
Lampu String Outdoor Bulk
Lampu String Putih Bulk 
Grosir Lampu String 
Lampu Patio Custom
Lampu Festoon Custom 

Kirimi pitakon sampeyan
Klien Australia iki stephen babagan 230V Flat kabel Festoon lampu E27 B22 requirment kanggo ngatur distandce lan custimize logo lan kothak packing saben festoon lampu saka distacne 100cm, padha kaya khusus Festoon globes kanggo wong-wong mau.
230V IP44/ IP65 lampu senar LED Aplikasi Saka Antonio Italia Supplier& produsen | Wenda Deco  kustomisasi 230v led stirng lights outdoor nggunakake, iku seneng banget kanggo ngatur produk saka kita.1. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina2. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
Iki Italia  klien antonio babagan 230V  IP44/ IP65 LED  lampu es requirment kanggo ngatur lengths.from 3m * 0.7m .5m * 0.7m lan 4*1m lan werna khusus karo sumunar 20%, iku seneng banget kanggo ngatur produk saka kita.
Klien Portugal iki Monte 230V IP44 IP65 PVC lampu tali LED supaya produksi rampung rampung, tabung tali sing dipimpin iki duwe warna sing beda (abang kuning biru ijo) lampu tali lan uga populer ing pasar.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect