loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Filament bohlam

WENDADECO  Lampu Filament LED Kab  duwe  filamen  bohlam karo G45 E27 B22  wangun lan uga S14  Lampu filamen LED  lan bohlam Filament LED G95 G125   bolam hiasan iki bisa ngasilake warna sing beda  kanggo putih  putih anget,  abang, kuning  biru ijo jambon ungu lan liya-liyane. Iki digunakake kanggo lampu motif sing populer banget lan lampu filamen sing dipimpin  bisa gawé  12 V LED filamen bohlam, 24 v led golf bohlam, 230 v led globe filamen bohlam  iku IP anti banyu44  Lampu bohlam hiasan LED wis lulus Persetujuan CE ROHS

Kirimi pitakon sampeyan
filamen E27 G45 festoon globe G45 dipimpin  bulb filamen dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat saka past produk, lan terus nambah. Spesifikasi saka filamen E27 G45 festoon globe G45 dipimpin  lampu filamen bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.kita wis kasil ngembangaken salah siji saka produk paling pinunjul-Lampu hiasan njaba, filamen E27 G45 festoon globe led bulb.We wis conducted akeh nyobi praktis kang mbuktekaken sing prodhuk bisa nindakake efek paling gedhe ing lapangan (s) saka LED Bulbs.
Kekuwatan saka WENDA bakal mbantu nambah dodolan lan nambah popularitas ing pasar. Kita ngembangake Ce 220v 1w 2w Outdoor Garden Patio Lights E27 B22 Plastic Lamp Warm White G45 Globe Led Edison Vintage Filament Bulb E27kombinasi kabeh bahan mentah berkualitas kanthi kinerja sing apik lan stabil. Kanthi cara iki, kita njamin manawa produk iki duwe macem-macem fitur. Kajaba iku, penampilan sing unik lan apik banget ndadekake produk sing padha.
Teknologi minangka tulang punggung sing kuat kanggo perusahaan kita. Kanthi kinerja kasebut, Globe Waterproof Backyard 2w A60 Led Filament Lamp 220V E27 Lighting and Circuitry Design Plastic Clear -20 - 40 SZ-A60FB01 1.8w digunakake akeh dening wong sing melu lapangan. saka Lampu LED.
220v 230v g45 1w 2w outdoor Patio e27 Vintage dimmable dipimpin filamen bohlam sing dikembangake dening perusahaan minangka kristalisasi teknologi perusahaan sajrone pirang-pirang taun, kanthi nutupi panjaluk pasar, lan ngrampungake titik nyeri ing industri. Apa maneh, dirancang. adhedhasar kabutuhan customer.
S14 E26 Led Filament Light Bulbs  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku duwe kaluwihan pinunjul ora iso dibandhingke ing kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah dheweke. Spesifikasi S14 E26 Led Filament Light Bulbs bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Sanalika Waterproof E27 G45 Lamp Replacement Use For Garden Christmas Shatterproof Bulb S14 E26 Led Filament Light Bulbs diluncurake ing pasar, entuk umpan balik positif saka akeh pelanggan, sing ujar manawa produk jinis iki bisa ngatasi kabutuhan kanthi efektif. produk iki digunakake digunakake ing Lampu LED.
Teknologi duwe peran penting ing pangembangan lan manufaktur Ad anti banyu Grosir china B22 G45 warna-warni dipimpin lampu bohlam filamen lampu bohlam globe kanggo pesta ruangan lan panggunaan liburan. popularitas sudhut.
Teknologi kasebut ditrapake kanggo proses manufaktur, sawetara sing nyumbang kanggo efisiensi dhuwur saka CE ROHS B22 Globe multicolored Filament Led bulb Filament Bulb kanggo manufaktur dekorasi ruangan lan liya-liyane njamin kinerja produk sing stabil lan tahan lama. digunakake digunakake ing lapangan (s) saka LED Bulbs karo ciri multi-fungsi.
WENDA pancen unik lan berkualitas tinggi sing bisa nggambarake manawa kita ngetutake aturan internasional lan standar manufaktur. Desain anyar 230v E27 B22 sing dipimpin lampu filamen dimmable g45 2apa fitur sing ora diduweni produk kaya biasane. Kanthi kaunggulan kasebut, mesthi bakal metu ing pasar.
Diprodhuksi dening teknologi paling anyar, item anyar 230v 220v 2w E27 B22 G45 dekoratif 220v dipimpin filamen dimmable bolam presents sawijining finest fungsi well.The desain wis ketemu mawarni-warni kabutuhan customer.It wis mbuktekaken sing bisa Applied kanggo sudhut sawetara amarga produk ngemot karakteristik sing paling apik tinimbang produk liyane ing pasar.
E27 G45 mimpin filamen bolam ues kanggo hiasan njero ruangan ruangan lan ruangan mimpin filamen bohlam  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka E27 G45 dipimpin bolam filamen ues kanggo hiasan njero ruangan ruangan lan ruangan lampu filamen bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Ad anti banyu Grosir china Free sampel pabrik lampe E27 G45 mimpin filamen bolam ues kanggo njero ruangan lan ruangan Dekorasi gumantung ing kinerja technical banget lan pengalaman pangguna kualitas dhuwur, iku dikuwasani pasar sawise iku dibukak, kang èfèktif apik status industri perusahaan. digawe saka materi sing ramah lingkungan, aman lan tahan lama kanggo panggunaan jangka panjang. Apa maneh, kustomisasi produk disambut kanthi apik.
E27 B22 230v outdoor dekoratif dipimpin lampu filamen  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat saka past produk, lan terus nambah. Spesifikasi E27 B22 230v outdoor decorative led filament light bulbs bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Multiple teknologi donya-leading sing diadopsi kanggo Pabrik E27 B22 230v ruangan dekoratif dipimpin filament bolam 2700k 3000k dimmable plastik b22 filament bulb.With fitur kasebut ing ndhuwur, produk bisa digunakake digunakake ing lapangan Smart Bulbs (s).
E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat. produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Thanks kanggo staf teknis sing setya lan luar biasa, teknologi kita wis ditingkatake kanggo ngirit tenaga kerja lan biaya. Jangkoan aplikasi wis ditambahi akeh. Saiki, digunakake akeh ing lapangan Smart Bulbs.
WENDA - Outdoor Vintage Patio Decorative E27 Dimmable  Led Filament Bulb  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa dibandhingake ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan duwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat. produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi WENDA - Outdoor Vintage Patio Decorative E27 Dimmable  Led Filament Bulb bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Outdoor Vintage Patio Dekoratif E27 Dimmable Spiral Light Led Filament Bulb St45 Festoon Garland Lampu Lampu Gantung mbutuhake teknologi anyar sing apik. Teknisi kita wis sukses ngoptimalake teknologi lan ngetrapake ing proses manufaktur, ngirit biaya lan wektu uga.
Sawise globe kaca A60 G45 ST45 dipimpin lampu filamen 2700k putih anget 2w 4w lampu amber dimmable dekorasi pesta ruangan e27 dipimpin bohlam filamen diluncurake, umume pelanggan wis menehi umpan balik positif, percaya manawa produk jinis iki cocog karo pangarepan kanggo produk berkualitas tinggi. Kajaba iku, layanan kustomisasi ditawakake kanggo nyukupi panjaluk sing beda.
Kanthi upaya temen-temen saka staf teknis, dheweke wis nambah level teknologi. Kita bisa nggunakake teknologi dhuwur-mburi kanggo nggawe Globe kaca Waterproof ST45 E27 Led Filament Bulb LED Panggantos Lamp Gunakake kanggo Taman ruangan lan dekorasi natal. Biasane katon ing lapangan (s) Lampu LED saiki.
St45 Glass Globe 2200k Warm White 4w Led Filament Bulb E27  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat. produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi St45 Glass Globe 2200k Warm White 4w Led Filament Bulb E27 bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Teknik sing kita gunakake kaya kanca sing mlarat. Iki ditrapake kanggo manufaktur produk sing aman lan efisien. St45 Glass Globe 2200k Warm White Bulb Outdoor Christmas Decoration Dimmable Lamp Soft Warm 4w Led Filament Bulb E27 akeh ditawakake kanggo lapangan aplikasi saka Smart Bulbs.
Thanks kanggo staf teknis sing setya lan luar biasa, teknologi kita wis ditingkatake kanggo ngirit tenaga kerja lan biaya. Jangkoan aplikasi wis ditambahi akeh. Saiki, digunakake akeh ing lapangan Smart Bulbs.
E27 dipimpin bohlam 2700k 2w dimmable dipimpin  filament bohlam 230v G45  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat. produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka E27 led bulb 2700k 2w dimmable led  filament bulb 230v G45 bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Ing proses manufaktur prodhuk, teknologi dhuwur kudu dimanfaatake. Lingkup aplikasi produk wis saya tambah akeh amarga kaluwihane ditemokake kanthi bertahap. Ing lapangan (s) saka Smart Bulbs, plastik E27 dimmable led bulb 2700k 2w led spiral dimmable filament bulb 230v sing paling murah digunakake akeh.
Teknologi sing ditrapake digunakake kanggo mesthekake CE ROHS A60 G45 WIFI bohlam lampu cerdas plastik E27 B22 wadhah lampu sing dipimpin bohlam cerdas kinerja RGB stabil. Cakupan aplikasi cukup amba kanggo nutupi lapangan Smart Bulbs.
G45 E14 E27 B22 230v vintage dimmable filament bohlam 2w plastik putih anget mbutuhake teknologi anyar apik. Teknisi kita wis sukses ngoptimalake teknologi lan ngetrapake ing proses manufaktur, ngirit biaya lan wektu uga.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect