loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 1
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 2
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 3
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 4
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 5
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 6
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 7
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 1
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 2
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 3
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 4
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 5
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 6
WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen 7

WENDA - Lampu Bohlam LED Iklan 220v 230v E27 Lampu Bohlam Filamen Dimmable 2w 4w Lampu Dekorasi A19 A60 Lampu Filamen Led Putih Anget Amber A60 bohlam filamen

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanggo njaga daya saing ing pasar, WENDA wis nguatake kemampuan R&D kanggo nyepetake kemajuan pangembangan produk anyar. Saiki, kita ngumumake yen kita wis ngembangake Ad LED Bulb Lights 220v 230v E27 Dimmable Filament Bulb Lamp 2w 4w Dekorasi Lampu A19 A60 Led Filament Light Warm White Amber sing luwih kompetitif. Liwat aplikasi teknologi, WENDA wis nguwasani cara sing paling efisien lan ngirit tenaga kerja kanggo ngasilake produk kasebut. Ing mangsa ngarep, WENDA bakal tansah netepi filosofi bisnis "wong-oriented, pembangunan inovatif", adhedhasar kualitas banget, mimpin dening inovasi teknologi, setya kanggo produk kualitas, teknologi tingkat dhuwur lan operasi efisiensi dhuwur, lan promosi perusahaan Ekonomi berkembang kanthi cepet lan cepet.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-A60FB01Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):85Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):180Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:A60Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:A60 led filament lamp e27 wadhahTipe Led:Filamen
    Warna bohlam:cethadaya:1,8w
    Gaya:A60Rating IP:IP44
    Garansi:2 taun.jeneng produk:220v/2w E27 Sekrup Plastik 360 Derajat Dimmable Bohlam Filamen Lampu Led
    Efikasi Luminous (lm/w):180

    Iklan Lampu Bohlam LED 220 V 230 V E27 Dimmable Filamen Bohlam Lampu 2 W 4 W Lampu Dekorasi Putih Hangat Amber A19 A60 Lampu Filamen LED

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-A60FB01

    Jeneng barang:

    A60 led filament lamp E27 wadhah putih anget 2700k 1.8w

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1.8W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 60*100mm

    Tipe Led:

    Filamen

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Dimmable:

    Dimmable utawa Ora-dimmable ok

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    10pcs / kothak njero, 100pcs / karton

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

    Sertifikasi

     

    Cocokake Kabel E27

     

    Kemasan& Pengiriman

     Packing: 10 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn

    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

     

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect