loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

OUR ADVANTAGE
Pabrik kita minangka produsen lampu Festoon profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22
Tim desain
Kita duwe tim dhewe kanggo riset, ngrancang, uga tansah duwe produk sing luwih inovatif
Kualitas
Pabrik kita wis lulus BSCI, IS0 9001: 2005. Lan kabeh produk lulus CE ROHS SAA rstable, dipercaya
Rega
Produk kita dibandhingake karo pedagang liyane
Sajarah
Produsen lampu Festoon ruangan OEM / ODM 10 taun
Ora ana data
CUSTOM  PROCESS
Sawise rembugan karo pelanggan, kita nyiapake kanggo miwiti proyek anyar.

1, Yen pelanggan duwe gambar, sing kalebu dimensi, bahan, syarat khusus, mula kita bisa nggawe cetakan miturut gambar kasebut.


2, Yen pelanggan ora duwe gambar, nanging duwe sampel, mula sampel kudu dikirim menyang insinyur, banjur kita bakal ngukur dimensi, lan nggawe gambar. Banjur kita nggawe cetakan miturut gambar.


Kadhangkala, pelanggan bakal nggawe cetakan sampel, sing luwih cilik lan biaya kurang, Mung kanggo nggawe conto. Kadhangkala, pelanggan nggawe cetakan gedhe langsung, kanggo nggawe conto lan produksi massal.


Cetakan biasane digawe saka baja. Kita janji jamur bisa digunakake kanggo 50000 kaping ing 10 taun. Yen ana sawetara masalah sajrone periode garansi, perusahaan kita bakal mbayar ndandani utawa nggawe ulang.


Sawise cetakan nggawe, kita bakal nyoba jamur, yen jamur iku ok. Banjur nggawe conto, insinyur kita bakal ngukur ukuran sampel lan nguji kekerasan lan liya-liyane, kanggo mesthekake yen sampel kasebut kualitas apik. Banjur kita ngirim conto menyang pelanggan kanggo dites.


Sawise conto dikonfirmasi, kita bakal miwiti produksi massal 

THE PRODUCTION  FLOW AS BELLOW:
Tes Bahan Baku → Pasang → tes pencahayaan → → Inspeksi Pertama → QC → Pengemasan

Sawise produksi massal lan QC, banjur kita bakal Pack produk kualitas ing tas plastik utawa kothak werna karo logo lan banjur ing karton. Ukuran karton biasane 52cm * 26cm * 42cm, 48cm * 38cm * 34cm. Yen ana akeh karton, kita bakal sijine karton ing pallet. Mesthi, yen sampeyan butuh paket khusus, kita uga bisa nggawe, nanging butuh dhuwit luwih akeh.


Banjur kita bakal ngirim barang, jumlah cilik, biasane kanthi transportasi ekspres, kayata FedEx, DHL, TNT, UPS, utawa kanthi udhara. Yen jumlah gedhe, biasane nganggo kapal utawa transportasi darat. (segel karet khusus)

Hubungi kita
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect