loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Bohlam LED E14 T25 Kab

WENDADECO  Lampu LED T25 Kab  uga disebut  Lampu LED T25 Deco Kab   bolam hiasan iki bisa ngasilake warna sing beda  kanggo putih  putih anget,  abang, kuning  biru ijo jambon ungu lan liya-liyane. digunakake kanggo lampu motif banget populer lan T25 led bohlam bisa gawé  12V LED deco bohlam, 24v dipimpin deco bohlam, 230v dipimpin deco bohlam  iku IP anti banyu44  Lampu bohlam hiasan LED wis lulus Persetujuan CE ROHS 

Kirimi pitakon sampeyan
Kita wis menehi insinyur lan buruh profesional kanggo nggunakake teknologi lan teknologi canggih liyane kanggo nggawe Lampu Lampu Hiasan Led E14 Lampu Led Warna 230v 1w Led Bohlam Pepaya Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 20 T25 E14 China. Minangka jinis produk karo multi-fungsi lan kualitas buktiaken, wis macem-macem nggunakake ing akeh lapangan kalebu lapangan LED Bulbs.
Teknologi ditrapake kanggo proses manufaktur produk. Dicirikan dening fitur serba guna lan aplikasi sing sampurna, T25 Bulb Plastic Outdoor Waterproof E14 1W 230V LED Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 220v 2700K (Putih Anget alus) 15 30000 bisa katon akeh ing lapangan( s) saka Lampu LED.
Dekorasi E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat kepungkur produk, lan terus nambah. Spesifikasi saka Dekorasi E14 sing dipimpin lampu bohlam lampu bohlam sing dipimpin e14 bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Insinyur lan karyawan kita wis dilatih kanthi apik kanggo nggunakake teknologi canggih kanthi trampil. Dadi Ip65 24V 220V 0.5w Abang Biru Ijo Kuning Plastik Pepaya 5050 DcOutdoor Party Lighting Dekorasi E14 lampu bohlam sing dipimpin bisa dirancang khusus kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda. Saiki, biasane digunakake ing lapangan Lampu LED.
Thanks kanggo staf teknis sing setya lan luar biasa, teknologi kita wis ditingkatake kanggo ngirit tenaga kerja lan biaya. Jangkoan aplikasi wis ditambahi akeh. Saiki, iki digunakake digunakake ing lapangan (s) saka Lampu LED.
Teknologi dhuwur digunakake kanggo nggawe lampu sing dipimpin CE ROHS anti banyu Colorful 14V 24V E14 0.3W sing dipimpin Papaya LED bohlam lampu wengi cilik kanggo proses manufaktur dekorasi ruangan sing efisien lan ngirit tenaga kerja. Wis ditemokake banget migunani ing lapangan Lampu LED.
Desain apik portabel 1W E14 lampu natal 14V / 24V sing dipimpin bohlam digawe kanthi apik kanthi teknologi canggih. Iku nyedhiyakake gaya sing beda-beda bisa selaras karo kabutuhan klien sing beda-beda. kabutuhan klien.
New Product On Sales Low Price High Quality Festival Dekoratif LED Outdoor Plastik E14 T25 LED Bulb digawe saka bahan mentah sing ditawakake supplier dipercaya lan wis liwat tes tliti. Sawise sawetara diskusi tim desain kita, WENDA wis pungkasanipun gained tampilan sakabehe mripat-keno lan gaya unik. Wis akeh kaluwihan, nggawe Highly terkenal.
Sawise pirang-pirang taun tuwuh, kita wis ngumpulake sumber daya teknis sing sugih. Kita wis ngenalake staf teknis sing berpendidikan tinggi lan nganyarke teknologi kita. Ing lapangan Lampu LED, T25 E14 1w 220v Led Outdoor Use 24v Lamp utamané terkenal.
Teknologi wis ngganti cara kita nggawe E14 T25 warna-warni outdoor led lampu plastik 1w 230v e14 led bohlam ing papan. Iku nemen mbenakake efficiency karya kita lan ngirit biaya Manufaktur.Produk dhuwur-profil ing lapangan (s) saka LED Bulbs.
Teknologi minangka tenaga produktif inti perusahaan kita. Kita wis fokus kanggo nambah lan nganyarke teknologi sing saiki digunakake wiwit wiwitan. Saiki, kita utamane nggunakake kanggo nggawe WENDA. Iki digunakake ing aplikasi (s) Lampu LED.
WENDA unik lan berkualitas tinggi sing bisa nggambarake manawa kita ngetutake aturan internasional lan standar manufaktur.T25 Led Bulb E14 Smart Colorful SMD Led Lamp Xmas Decor E14 Led Light Bulb China Outdoor IP65 Garden Party Raw Material 24v 230v nduweni fitur sing sing produk padha-kaya normal ora duwe. Kanthi kaunggulan kasebut, mesthi bakal metu ing pasar.
Talents lan teknologi sing indispensable faktor ndhukung kanggo E14 Colorful bohlam plastik T25 230v E14 bohlam ruangan natal mimpin lampu kanggo digunakake ngalembana.Penggunaan nyebar ing LED Bohlam produk mbantu menang akèh manungsa waé ing pasar.
Portugal Natal lampu bohlam mimpin T25 abang ijo biru kuning mimpin bohlam werna E14 bisa diprodhuksi ing specifications mawarni-warni kanggo ngebaki kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan, kang wis macem-macem sungguh saka application.Besides, iku netepi struktur ringkes lan kualitas dhuwur punika prinsip desain. .
WENDADECO Pabrik inspeksi barang lampu festoon ruangan Inspeksi pabrik barang1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Anti banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Keuntungan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect