loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 1
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 2
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 3
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 4
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 5
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 6
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 7
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 1
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 2
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 3
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 4
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 5
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 6
Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 7

Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 9

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 10

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 11

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 12

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 13
    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 14

    Antarane kategori produk WENDA, Ip65 24V 220V 0.5w Red Blue Green Yellow Plastic Papaya 5050 DcOutdoor Party Lighting Decoration E14 dipimpin lampu bohlam utamané disenengi para pelanggan. We Pabrik ing macem-macem werna lan gaya. Wiwit awal, WENDA wis tetep ing prinsip bisnis 'integritas' lan prewangan pikiran 'nawakake pelanggan sing paling apik saka kita'. Kita kanthi manteb ing ati sing kita bakal nggawe sukses gedhe ing mangsa.

    Panggonan Asal:Negara liyaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:WD-SK103Aplikasi:njaba lan njero ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v/24v
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    jeneng item:E14 T25 bolam pepaya warna-warniTipe Led:SMD2835
    Warna bohlam:bening, abang, ijo, biru, kuning, unguSuhu Warna:w:2700-3000k, cw:6000-6500k
    ukuran:25*56 mmTegangan output:24v/220v
    Daya output:0,5wjeneng produk:Pepaya 5050 Dc 24v 220V Dekorasi Lampu Pesta Luar Ruangan 220-240v E14


    IP65 24V 220V Kab  0.5w Merah Biru Hijau Kuning Plastik Pepaya 5050 DcOutdoor Dekorasi Lampu Pesta Lampu bohlam sing dipimpin E14

     

      

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng merek WEDNA
    LED QTY 6 led 
    CCT2700K——3000K
    Tegangan 24V, 220V
    daya 0.5W
    warnaPutih, putih anget, biru, gree, abang, pink
    saiki15mA
    Packing 50 pcs ing kantong plastik 
    MOQ5000 pcs
    PengirimanDikirim ing 7-15 dina sawise pembayaran
    aplikasi
    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 15
    gambar rinci
    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 17Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 19Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 21Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 23Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 25Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 27
     
    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 30

     

    Informasi Perusahaan

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 31Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 33 

    Kemasan& Pengiriman

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 35 

    Sertifikasi

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 37 

    FAQ

     Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 39

    bali menyang omah

    Dekorasi disesuaikan E14 dipimpin lampu bohlam lampu e14 dipimpin bohlam produsen Saka China | Wenda Deco 41 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect