loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu festoon E14

Lampu festoon E14, padha voltase dhuwur Kanthi plug lan bisa disambungake sawetara strings. Gunakake karo plug AU / EU / UK. IP44 / IP65 anti banyu, cocog kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan. Lulus sertifikasi CE ROHS SAA. Bisa nggunakake dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo komersial, natal, pesta, taman, pesta lan liya-liyane. produk acceptance OEM&layanan ODM.

Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan sakaLampu Festoon Outdoor:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kanggo nemokake luwih akeh Outdoor Connectable Explosive Led String E14 Flashing Strobe Light Waterproof Christmas Decoration Flashing String Light 220V kinerja, kita wis nganyarke teknologi sing digunakake ing perusahaan kita. ) saka Holiday Lighting (lawas).
Teknologi kasebut penting kanggo nggawe produk. Minangka jinis multi-fungsi AC220-240 Voltage E14 kabel dasar karet Dekoratif Twinkle belt light Patio festoon string light, bisa ditemokake kanthi akeh ing skenario aplikasi saka lampu Hiasan.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Aplikasi: Omah Kamar Tidur Kamar Urip Hotel, Kamar TidurJeneng produk:Lampu senar Led E14Bahan: Kabel karet H03RN-F 1x0.5mm2Tegangan: AC220-240V, 50HzDirating daya: 3.5wTipe Soket: E14 Soket TembagaCocokake Bohlam: E14 led bohlam (14v,0.3w)Emitting Werna: Warm white, Cold white, Colorful (abang, ijo, biru, kuning, ungu)Dawane; 5m / 20 bolamPlug: AU/EU/UK 1.5m kabel dayaIP Rate: IP44, IP65
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Keuntungan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta wedding ngarep& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik kita minangka produsen lampu Festoon khusus profesional lan produsen lampu liburan Natal ruangan, pabrik kita duwe karyawan 4000 meter persegi, 50 wong, 5-10 wong, 2 mesin cetakan injeksi horisontal, 10 mesin cetakan injeksi kubik, melu penjualan lan Jasa Service Aneka Jenis Lampu Sabuk Festoon E27/B22, Globe Festoon, Lampu Festoon, Lampu Sabuk Festoon, Lampu String G50 RGB G40, Lampu Festoon Solar, Lampu String Surya, Lampu Taman Tenaga Surya Bohlam Led deco, Bohlam Golf LED, G45 mimpin bohlam filamen, S14 LED Filament bolam Festoon cahya 100m, G45 senar lampu We dumunung ing ...
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect