loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Led Tali Kab

Grosir lampu tali LED duwe 50m muter lan 100m muter lampu Rope 

tabung Tali iki diameteripun 13mm lan 1 meter kanggo 36 led, 1 meter/potong  Lampu tali LED saka tabung tali bisa ngatur warna sing beda   abang kuning  tabung tali biru ijo jambon beda, lampu tali sing dipimpin minangka pilihan sing apik kanggo nggawe lampu motif sing populer banget karo lampu Natal LED saben taun.  .wis lulus CE ROHS testing

Kirimi pitakon sampeyan
G45 E27 B22 multicolor solar mimpin lampu bohlam kanggo dekorasi liburan wedding natal dikembangaké dening perusahaan sing crystallization saka teknologi perusahaan liwat taun, kanthi panutup dikarepake pasar, lan sampurna mecahaken TCTerms pain saka industri. adhedhasar kabutuhan customer.
lampu festoon grosir saka lampshade logam  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah dheweke. Spesifikasi lampu festoon grosir saka kap lampu logam bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Riset lan pangembangan sukses saka LED Lighting Lamp Shade Outdoor Gunakake Lampshade Festoon Light Hat Lighting lan Circuitry Design Aluminium Minimalis 1000pcs 2-taun ora mung rumiyin nganalisa kabutuhan nyata pelanggan target, nanging uga nggabungke dhewe sumber daya unggul. digunakake kanggo Lamp Covers& Shades.
Penciptaan produk sing sukses gumantung marang teknologi, sumber daya, lan bakat sing paling dhuwur, lan ing wektu sing padha luwih bisa nyukupi kabutuhan pasar sing beda-beda.
Ip65 100m  Tabung Tali Warna Putih Outdoor  lampu tali  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi Ip65 100m  Tabung Tali Warna Putih Outdoor  lampu tali sing dipimpin bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Garis Bangunan Kita Fleksibel Anget Helloween Ip65 100m Merry Christmas White Color Rope Light Lights Outdoor Red Led Strip minangka asil sampurna kanggo nggabungake kinerja sing sampurna saka kabeh bahan mentah sing diadopsi. Thanks kanggo iku, WENDA duwe akeh fitur apik. Uga, dirancang kanthi ilmiah lan cukup. Struktur internal lan tampilan njaba dirancang kanthi tliti dening perancang lan teknisi profesional. Keperluan lan rasa pelanggan bisa uga kepenak.
Padhang Dhuwur 12v 24v 220v  Warm White mimpin Natal  Lampu Neon dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka High Brightness 12v 24v 220v  Warm White LED Christmas  Lampu Neon bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Teknik sing kita gunakake kaya kanca sing mlarat. Iki ditrapake kanggo manufaktur produk sing aman lan efisien. Kecerahan Tinggi 12v 24v 110v RGB Lampu Strip Fleksibel 220v Lampu Strip Neon Fleksibel Lampu tali Natal LED Warm White akeh ditawakake kanggo lapangan aplikasi Lampu Tali.
Adoption saka teknologi paling anyar mbenakake kualitas prodhuk. Lan nggunakake nyebar ing Rope Lights of China Hot Slaes 120leds/m Outdoor Bridge Model Design 220v 240v High Voltage Neon Led Flexible Strip Solid Rope Light mbantu menang akeh perhatian ing pasar.Saliyane Iku dirancang kanggo nyukupi pilihan dikarepake beda.
lampu tali sing dipimpin  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah mau . Spesifikasi lampu tali sing dipimpin bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Sawise pirang-pirang tes, mbuktekake manawa nggunakake teknologi nyumbang kanggo manufaktur efisiensi dhuwur lan njamin stabilitas Desain Ip65 Rope 36leds/meter Ac220v Fleksibel 220v Rgbw Strip Light Led Produk Anyar. Wis umum digunakake ing lapangan aplikasi Smart Strip. Lampu lan babar blas worth investasi.
lampu tali sing dipimpin  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk sing kepungkur, lan terus-terusan nambah. . Spesifikasi lampu tali sing dipimpin bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Teknologi wis Applied kanggo proses Manufaktur produk. Ditondoi dening fitur Versatile lan applicability sampurna, CE ROHS LED natal dekorasi omah wedding festoon tali senar lampu hiasan mimpin tali lampu perlengkapan pesta perayaan bisa digunakake katon ing lapangan (s) saka Holiday Lighting (lawas).
IP65 Kustomisasi  warna  Dekorasi Lampu Tali  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk sing kepungkur, lan terus-terusan nambah dheweke. Spesifikasi IP65 Customize  colorful  Decorate Rope Lights bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.IP65 Kustomisasi 1m 2m 3m 5m warna-warni dipimpin tali lampu anget putih Natal Led Dekorasi Lampu Tali Lampu wis dites kanggo selaras karo standar internasional. Dikembangake dening kreatif R&D ahli lan diprodhuksi dening buruh trampil kita, wis fitur banget. Kanthi kaluwihan kasebut, WENDA mesthi bakal metu lan menehi keuntungan ing pasar.
Outdoor Led Lights Rope String dipimpin lampu tali  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku duwe kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur , lan terus-terusan nambah. Spesifikasi Lampu Led Outdoor Rope String lampu tali sing dipimpin bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Teknologi digunakake kanggo mesthekake yen Ce Rohs Approved Ip65 Pvc 2round Brown Wire Round 220v Flat Strip Flexible Light Outdoor Led Lights Rope String kinerja lan kualitas kabeh bisa dijamin.Produk digunakake ing nomer akeh skenario beda (s) kayata Lampu Strip Smart.
kita wis kasil dikembangaké salah siji saka produk paling pinunjul. We wis conducted akeh nyobi praktis kang mbuktekaken sing wektu Natal Outdoor cahya 10m 100m werna ngganti tali cahya anget putih abang ijo lampu tali mimpin bisa dienggo efek paling gedhe ing lapangan(s) saka lampu Natal.
Karyawan R&D sing berpengalaman lan kreatif terus-terusan kerja keras kanggo nganyarke lan ngembangake teknologi. Thanks kanggo pemanfaatan teknologi sing luwih apik, kinerja lan kualitas tali lampu dekorasi Natal ruangan Waterproof 100m bisa dijamin kanthi apik. Kanthi riset luwih lanjut babagan produk kasebut, jangkoan aplikasi kasebut saya tambah akeh. Saiki, bisa ditemokake kanthi akeh ing lapangan Rope Lights.
Kita nggunakake teknologi kanthi lengkap kanggo ngrancang, nggawe, lan nguji produk. Kanthi kaluwihan kasebut ing ndhuwur, Rega Pabrik Hiasan Natal modern sing dipimpin lampu tali Lampu tali PVC warna lengkap wis kabukten seneng aplikasi sing akeh lan bisa ditemokake ing kolom (s) saka String Lampu LED.
Teknologi penting kanggo manufaktur RGB LED Strip 220V Waterproof SMD Lights Rope. Sawise ditingkatake nganti pirang-pirang generasi, produk paling anyar wis kabukten nggunakake luwih akeh ing String Lampu LED lan lapangan liyane.
Produk lampu Dekoratif digawe saka macem-macem bahan mentah sing stabil kanthi kimia lan fisik sing apik. Minangka jinis unik lan penting 2019 werna selaras karo usb lan baterei mimpin tabung neon mimpin neon lampu fleksibel kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan, wis macem-macem nggunakake ing akeh lapangan.
Kita nggunakake bahan baku kimia-stabil lan lingkungan-loropaken kanggo Pabrik Dekorasi Ngarep Led Rope Light Wedding Natal Lighting lan Circuitry Design Outdoor 220v Ningbo Waterproof Colorful Grow 100m.Therefore, iku banget ing kinerja stabil lan sakabehe aman kanggo pangguna. Kajaba iku, iku kinerja banget nggawe Highly praktis ing akeh lapangan lan terkenal.
Didorong dening tren industri sing ganti cepet, kita wis nambah lan nganyarke teknologi manufaktur. Kanthi properti sing wis kabukten, Ce,rohs Approved Rope Light For Outdoor Dekorasi Fleksibel Led Strip Rgbw nduweni peran penting ing bidang lampu Hiasan.
E14 T25 pepaya LED lampu bohlam multicolor kanggo dekorasi liburan nangkep dikarepake pasar potensial, uga kontrol sampurna saka riset lan pangembangan teknologi, volume produksi, bahan, etc, kanggo mesthekake yen iku bisa mimpin gaya paling anyar saka industri. duwe macem-macem aplikasi kalebu Lampu LED.
Kunci kanggo Red Blue Green Yellow Fleksibel Natal Dekorasi 24v Digunakake Ing City Project Strip Lighting Neon Flex Rgb Led Light daya saing inovasi.Dibandhingake karo sing tradisional, iku luwih ketemu panjaluk pasar.Dadi produk iki digunakake digunakake ing Rope Lights.
Insinyur kita trampil ing nggunakake teknologi. Amarga saka serviceability sudhut lan fungsi kuwat, 120leds/m Outdoor Waterproof Fleksibel Mini 12v Lampu Tali 110v Neon Flex Led Strip 220v umum katon ing orane katrangan aplikasi(s) saka Lampu Tali saiki.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect