loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 1
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 2
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 3
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 4
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 5
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 6
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 7
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 1
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 2
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 3
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 4
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 5
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 6
WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu 7

WENDA - Merah Biru Hijau Kuning Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakan Di Kota Proyek Lampu Strip Lampu Neon Flex Rgb Led Lampu Neon Lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Tetep cedhak karo tren paling anyar, WENDA wis nggawe Red Blue Green Yellow Fleksibel Dekorasi Natal 24v Digunakake Ing City Project Strip Lighting Neon Flex Rgb Led Light produk competitive ing pasar. Dikarepake bakal mimpin tren industri lan nggawa keuntungan kanggo para pelanggan. Bakat lan teknologi minangka faktor pendukung sing penting kanggo Dekorasi Natal Fleksibel Abang Biru Ijo Kuning 24v Digunakake Ing Lampu Strip Proyek Kutha Neon Flex Rgb Led Light supaya akeh dipuji. Desain minangka aspek sing paling mencolok saka WENDA. Desaine asale saka desainer kita sing sensitif karo fashion lan ngerti kabutuhan komersial pasar kanthi apik. Uga, WENDA digawe saka bahan mentah sing dipilih kanthi apik.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-NL01Aplikasi:outline bangunan lan rancangan proyek kutha
    Tipe barang:Lampu TaliRating IP:IP65
    Bahan Body Lampu:PVCTegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-70Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-25 - 45Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    jeneng item:Led lampu neondawa:1m, 2m, 3m, 5m, 10m, 50m, nampa disesuaikan
    Led Qty:120 pcs/meterukuran:8*16mm, PCB putih (jembaré 6mm)
    Tipe Led:SMD2835Warna Tem:3000k, 4500k, 6500k, RGB
    Garansi:2 taunjeneng produk:Desain Strip Fleksibel Dekorasi Natal Lampu Rgb Led Neon Flex
    Warna sing dipancarake:abangDaya lampu:6
    CRI (Ra>):80

    Red Blue Green Yellow Strip Fleksibel Lampu Dekorasi Natal 24v RGB Led Neon Flex digunakake ing proyek lampu kutha

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo:
    1. liburan, pesta, taman, wedding, Natal, Grosir,
    2. digunakake ing proyek cahya kutha, outline bangunan, jembatan, modeling desain,
    3. Wujud DIY,dekorasi mebel,motif snowflake,motif huruf lan kewan lan sapanunggalane.

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-NL002

    Jeneng barang:

    Led lampu neon fleksibel

    Bahan:

    PVC

    Tegangan Output:

    AC 110V / 120V / 220V / 240V

    daya:

    6W

    dawa:

    1m, 2m, 3m, 5m, 10m, 50m (nampa ngatur)

    Jumlah Led:

    120 pcs/meter

    ukuran:

    8*16mm, PCB putih (jembaré 6mm)

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget/Putih dingin/Abang/Biru/Pink/Ijo/Ungu/RGB

    Warna Tem:

    3000k, 4500k, 6500k, RGB

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-25--+45)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP65

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000m

    Packaging:

    50m / muter / karton

    Ukuran karton:

    33.5*33.5*14.5cm (0.016cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9,6 kg/ctn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 50m/roll/karton
    Ukuran karton: 33.5*33.5*14.5 cm
    Bobot reged: 9.6kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa dawa selaras lan werna bisa ngatur minangka panjalukan.
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Layanan Kita

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect