loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Festoon Globe

WENDA DECO  Globe Festoon utama kanggo LED anti banyu IP44 G45 E27  Bohlam globe Festoon, G45 B22 LED Festoon  Lampu globe, S14  Lampu LED Festoon Globe  Lampu LED Festoon Globe A19  A60 LED Festoon Globe bolam lan  kabeh iku lampu LED Filament LED ing plastik lan kaca pilihan uga duwe lampu filamen LED G64 G95 G125 ing ukuran gedhe saka globe Festoon uga populer.  cocok kanggo lampu String ruangan (Kabel Flabt E27 B22 Lampu Festoon Kabel Bulat  E27 B22 Lampu Festoon)

Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect