loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Festoon

WENDA DECO  lampu festoon paling apik pabrikan fokus ing industri cahya ruangan kanggo 10 taun. Kategori produk kita kalebu Grosir lampu sorot , Lampu sabuk Festoon, produsen lampu festoon perusahaan lampu festoon, lampu Festoon khusus, lampu festoon vintage, lampu string festoon outdoor,  lampu senar teras khusus, lampu senar Globe S14, lampu peri led dipimpin lampu string natal lampu senar LED, lampu tali LED, lentur neon LED, lampu strip SMD, bohlam LED, lampu motif LED dll. Produk utama wis entuk persetujuan CE, RoHS, SAA, BSCI.

Kirimi pitakon sampeyan
1. Gampang kanggo instalasi ruangan S14 festoon lampu sabuk.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan nggunakake.2. Cocog kanggo Austrilia Europe United Kingdom kabel daya.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan sakaLampu Festoon Outdoor:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Klien Tailand iki Daniel,  kira-kira 230V S14 LED FESTOON LIGHT requirment kanggo ngatur distandce saben lampu festoon saka distacne 75cm, lan Saben bolam saka werna khusus kanggo 2200k lan supaya iku apik banget kanggo Instalasi
220v E27 10m E27 Socket Patio String 20 Meter Festoon Light sing dikembangake dening perusahaan yaiku kristalisasi teknologi perusahaan sajrone pirang-pirang taun, kanthi nutupi panjaluk pasar, lan ngrampungake titik nyeri industri kanthi sampurna. Apa maneh, dirancang adhedhasar syarat customer.
Didorong dening pasar sing kompetitif, kita wis nambah teknologi lan trampil nggunakake teknologi kanggo nggawe produk kasebut. Wis kabukten manawa produk kasebut bisa digunakake ing lapangan aplikasi lampu Natal lan duwe prospek aplikasi sing akeh.
Teknologi majeng diterapake ing proses manufaktur Lampu Senar G45 Modern Kualitas Terbaik. Kanthi ekspansi kinerja produk, jangkauan aplikasi luwih akeh lan wis ditambahake menyang lapangan lampu Natal.
Teknologi tingkat dhuwur diadopsi kanggo nggawe produk saiki. Iku teknologi sing nyumbang kanggo Manufaktur saka kualitas dhuwur lan multi-fungsi 10m G45 global lamps waterproof Ip44 string outdoor lights e27 pengiriman cepet kanggo pesta Natal hiasan hiasan.Ing lapangan aplikasi saka lampu Natal, produk iki umume katon lan akeh digunakake.
Teknologi canggih nduweni peran penting ing proses manufaktur kanggo perusahaan. Kita wis terus-terusan ngapikake alat manufaktur. Amarga kita wis nliti kanthi teliti saben skenario aplikasi, kita wis ngonfirmasi yen Outdoor IP68 Color Changing Led Christmas Lights Quantity Luminous Lamp Technology Customized PVC Rgb Power Style Controller Smd is indispensable in the field(s) of Christmas lights .
Teknologi terus maju lan dadi penting banget utamane ing sektor manufaktur. Kita, minangka perusahaan manufaktur profesional, wis terus-terusan ningkatake lan nganyarke teknologi kanggo mesthekake Halloween 3D Christmas Light E27 Lamp Holder Xmas Lights Outdoor Solar String kinerja selaras karo standar internasional. ing lapangan (s) saka LED Light Strings.
Lampu bohlam G50 kita 10-20 lampu bisa disambungake menyang lampu ruangan Natal dekorasi festival wedding dikembangaké dening desainer kreatif kita, teknisi experienced, lan uga-educated R & D ahli. Iki digawe kanthi tampilan sing menarik lan struktur sing cukup. Kajaba iku, digawe saka bahan mentah sing berkualitas, WENDA duwe akeh kaluwihan.
dekorasi ruangan anti banyu dipimpin lampu nyambungake taman S14 senar cahya  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi lampu led dekorasi ruangan tahan banyu sing nyambungake lampu senar S14 taman bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kita terus-terusan nambah lan nganyarke teknologi kanggo proses manufaktur efisiensi dhuwur saka dekorasi ruangan ruangan anti banyu 24v sing dipimpin lampu nyambungake lampu senar S14 taman. Teknologi diterapake, sing wis kabukten sukses. Digunakake ing lapangan, produk kasebut larang regane lan worth investasi.
dekorasi taman Led Connectable E27 Karet Kabel bolam putih anget bening G50 bolam globe senar cahya fitur kombinasi groundbreaking innovations.Apamaneh, Kita engineers profesional lan experienced bisa nggawe solusi selaras kanggo desain iku.
10m Connectable Golfball String Holiday Outdoor Patio Lights G50 Led Light Chain G50 String light  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi saka 10m Connectable Golfball String Holiday Outdoor Patio Lights G50 Led Light Chain G50 String light bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kita R&D engineers Applied teknologi kanggo Manufaktur saka jinis iki produk. Kanthi pagelaran sing disetujoni, produk bisa akeh ditemokaké ing lapangan (s) cahya Liburan Liyane.
Kawat PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka kabel PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Inovasi minangka faktor jaminan kualitas jangka panjang saka kabel PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen. Data sing diukur nuduhake manawa produk kasebut cocog karo syarat pasar. Kajaba iku, kita bisa ngatur ukuran, wujud utawa warna kanggo cocog karo kabutuhan khusus para pelanggan.
Bahan mentah sing dijamin kualitas diadopsi kanggo njamin kualitas produk WENDA lan kinerja sing unggul. Kajaba iku, nduweni tampilan sing dirancang kanggo mimpin tren industri Holiday Lighting (lawas).
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect