loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Peri Surya

Kualitas paling apik  Peri surya   lampu  iku Common LED Fairy   lampu  nganyari kanggo  duwe tenaga surya  fungsi lan uga bisa werna beda lan dawa beda, 5meter  10m  20m utawa ngatur dawa lan dongeng solar  lampu  uga taman populer banget  nggunakake pesta lan kemah. lampu solar wis lulus CE ROHS testing 

Kirimi pitakon sampeyan
Lampu led solar string5m / 50 ledKawat irengOperasi panel suryaWarna Led: Warm White/WarnaFungsi: 8 mode fungsiAnti banyu: IP44Aplikasi: Dekorasi ruangan kanggo Natal, perayaan, dalan, wit lan liya-liyane.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Supplier lampu senar peri surya& produsen | Wenda DecoLampu peri sing dipimpin surya festival luar ruangan sing populer banget ing taun 20221. Sertifikasi: CE/RoHS  2. Tahan banyu: IP44/IP65 3. OEM&ODM: kasedhiya4.We duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan ing.
Solar Natal Luar Ruangan Tahan Air Taman String Lampu 72FT 200 LED 8 Mode Lampu Peri untuk Xmas Halaman Teras Camping DekorasiKaluwihan1. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.2,10 yuta pesenan saka negara manca.3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.FAQ1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.2. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
Lampu String Dilapisi PVC Kanthi Panel Surya Kanggo Dekorasi Pohon Natal LED Lampu String PeriKaluwihan1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.3. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.4.We milih supplier bahan baku sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.FAQ1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.3. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect