loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

lampu banjir solar

Lampu Sorot solar kanggo lampu sorot led solar 10w 20w 30w 50w 

Kirimi pitakon sampeyan
Hot solar led flood light IP67 waterproof led solar flood light outdoor 100W 200W 300W 400W solar flood light.Kaluwihan1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.2.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.4,10 yuta pesenan saka negara manca.FAQ1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.3. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
Portable solar Rechargeable Ngalih Tenda Lampu li-ion Baterei Outdoor Lamp Flame Lights Mini LED Camping Lamp Solar kanggo Darurat.Kaluwihan1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.2.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.4. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.FAQ1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kab...
Desain anyar lampu banjir surya 50w 60W 100w 200w 300W 400W dipimpin lampu banjir lampu taman surya.Kaluwihan1. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.3,10 yuta pesenan saka negara manca.4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.FAQ1. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina2. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
Grosir 20W 30W 50W 100W 150W 200W 300W Teknologi Advanced Wall Mounted Cilik Remote Control LED Lampu Banjir Solar.Kaluwihan1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.2,10 yuta pesenan saka negara manca.3. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.FAQ1.Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
Kualitas Tinggi Outdoor Camping Portable IP65 Outdoor Waterproof 50W 100W Solar LED Banjir Lampu.Kaluwihan1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.2,10 yuta pesenan saka negara manca.3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.4. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.FAQ1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
Bagian lampu taman tahan air LED saluran pencahayaan lanskap dekorasi taman lampu taman surya luar ruangan.Kaluwihan1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.3. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.FAQ1.Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.2. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina3. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect