loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Festoon 24v

Kita duwe macem-macem gaya, kaya  S14 Lampu sorot 24V, Lampu festoon 12V , lampu senar festoon, lampu senar globe, lampu senar S14, nyelehake lampu senar S14 lan liya-liyane. Padha kurang voltase Kanthi trafo  lan aman kanggo nggunakake cahya ruangan. Gunakake karo trafo AU / EU / UK. IP44 / IP65 anti banyu, cocog kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan. Lulus sertifikasi CE ROHS SAA. Bisa nggunakake dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo komersial, natal, pesta, taman, pesta lan liya-liyane. produk acceptance OEM&layanan ODM.

Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan nggunakake.2. Cocog kanggo Austrilia Europe United Kingdom kabel daya.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Teknologi canggih nduweni peran penting ing proses manufaktur kanggo perusahaan. Kita wis terus-terusan ngapikake alat manufaktur. Amarga kita wis nliti kanthi teliti saben skenario aplikasi, kita wis ngonfirmasi yen Outdoor IP68 Color Changing Led Christmas Lights Quantity Luminous Lamp Technology Customized PVC Rgb Power Style Controller Smd is indispensable in the field(s) of Christmas lights .
Lampu bohlam G50 kita 10-20 lampu bisa disambungake menyang lampu ruangan Natal dekorasi festival wedding dikembangaké dening desainer kreatif kita, teknisi experienced, lan uga-educated R & D ahli. Iki digawe kanthi tampilan sing menarik lan struktur sing cukup. Kajaba iku, digawe saka bahan mentah sing berkualitas, WENDA duwe akeh kaluwihan.
dekorasi ruangan anti banyu dipimpin lampu nyambungake taman S14 senar cahya  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi lampu led dekorasi ruangan tahan banyu sing nyambungake lampu senar S14 taman bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kita terus-terusan nambah lan nganyarke teknologi kanggo proses manufaktur efisiensi dhuwur saka dekorasi ruangan ruangan anti banyu 24v sing dipimpin lampu nyambungake lampu senar S14 taman. Teknologi diterapake, sing wis kabukten sukses. Digunakake ing lapangan, produk kasebut larang regane lan worth investasi.
dekorasi taman Led Connectable E27 Karet Kabel bolam putih anget bening G50 bolam globe senar cahya fitur kombinasi groundbreaking innovations.Apamaneh, Kita engineers profesional lan experienced bisa nggawe solusi selaras kanggo desain iku.
10m Connectable Golfball String Holiday Outdoor Patio Lights G50 Led Light Chain G50 String light  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi saka 10m Connectable Golfball String Holiday Outdoor Patio Lights G50 Led Light Chain G50 String light bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kita R&D engineers Applied teknologi kanggo Manufaktur saka jinis iki produk. Kanthi pagelaran sing disetujoni, produk bisa akeh ditemokaké ing lapangan (s) cahya Liburan Liyane.
Kawat PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka kabel PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Inovasi minangka faktor jaminan kualitas jangka panjang saka kabel PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen. Data sing diukur nuduhake manawa produk kasebut cocog karo syarat pasar. Kajaba iku, kita bisa ngatur ukuran, wujud utawa warna kanggo cocog karo kabutuhan khusus para pelanggan.
Bahan mentah sing dijamin kualitas diadopsi kanggo njamin kualitas produk WENDA lan kinerja sing unggul. Kajaba iku, nduweni tampilan sing dirancang kanggo mimpin tren industri Holiday Lighting (lawas).
Aplikasi teknologi kanggo proses manufaktur produk nyumbang kanggo njamin kualitas stabil 10m 20pcs Kabel Ireng sing Bisa Disambungake Kanthi G50 3000k Globe Anget Dekorasi Lampu Ngarep Pesta Taman G50 Led String Light. Kanggo nambah nilai produk, insinyur R&D kita terus nganyarke lan nambah produk supaya bisa nggedhekake jangkauan aplikasi. Saiki, bisa katon akeh ing lapangan (s) saka Holiday Lighting (lawas).
Teknologi utamané diadopsi kanggo Pabrik prodhuk ing quantity.At massal, minangka sifat sing ditemokaké mboko sithik, iku seneng aplikasi sudhut lan bisa ditemokaké ing lapangan (s) cahya Party lan ing.
4000k anti banyu murni Putih Karet Kawat mimpin cahya untaian G50 mimpin senar cahya ruangan Natal weeding lan Dekorasi Party karo kinerja banget lan kualitas banget, iku wis menangaké dateng lan dhukungan saka pelanggan, lan wis gained pangenalan luwih lan luwih dhuwur lan reputasi ing pasar.
Sawise pirang-pirang taun tuwuh, kita wis ngumpulake sumber daya teknis sing sugih. Kita wis ngenalaken Staff technical Highly educated lan nganyarke kita technologies.In lapangan(s) saka lampu Hiasan, IP65 waterproof wit taman edison S14 bohlam filamen connectable remot kontrol tutup hiasan rasukan tiyang istri lampu senar LED utamané terkenal.
Panggunaan teknologi wis mesthi wis katon minangka cukup perlu kanggo proses Manufaktur Connectable 10m Garden Garland Patio Festoon Lighting G50 Led Ball Bulb Dekorasi Natal Outdoor G50 Festoon Lights String.With fitur Versatile lan praktis, wis aplikasi sudhut ing lapangan. (s) lampu Natal lan duwe impact gedhe tenan ing wong.
Backyard Garden Decor Warm White Led Fairy Light G50 Wire Patio Outdoor Solar Panel Tembaga String Lights diteliti lan dikembangake kanthi teliti dening tim R&D, lan posisi kasebut cetha banget, yaiku kanggo ngatasi titik nyeri pelanggan lan nyukupi kabutuhan pelanggan. Mula, data sing diukur nuduhake manawa produk kasebut cocog karo syarat pasar.
Kanthi kanthi akurat nangkep titik nyeri pelanggan, Dekorasi Liburan Waterproof Natal Lampu Baterai Led Tembaga Wire Bulbs String Light House Gunakake G45 Indoor Outdoor Warm White sing dikembangake dening kita wis didhukung lan dipuji dening mayoritas pelanggan ing pasar. kalebu lampu Natal.
Didorong dening kabutuhan bisnis, kita wis terus-terusan ngoptimalake lan nganyarke teknologi kalebu. Teknologi kasebut menehi kontribusi kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur. Ing lapangan aplikasi lampu hias. Lampu senar hiasan ruangan ruangan taman G50 anti banyu kabukten migunani banget.
Waterproof Highly Awet 20L Garden Patio Lights Warm White G50 Globe 10m Rubber Led Garland String Light For Outdoor Party wis akeh diakoni kanggo karakteristik competitive sawijining amarga kita wis tundhuk patemon standar industri.Bidang aplikasi kalebu G50 String cahya.
Teknologi penting kanggo manufaktur High Quality Waterproof Ins G45 Led Bulb String Fairy Lights Led Decoration Lights Battery Usb Copper Wire.Sawise ditingkatake nganti pirang-pirang generasi, produk paling anyar wis kabukten duwe panggunaan sing luwih akeh ing pencahayaan Dekoratif lan lapangan liyane.
Kabeh kalebu teknologi ing jagad iki terus maju. Wiwit diadegake, kita terus-terusan nganyarke teknologi lan ngembangake cara anyar kanggo nemokake luwih akeh keuntungan saka Garland Patio Lights Rubber Wire Warm White G50 Party Supplies Christmas Street Decorations Waterproof Outdoor Garden Decoration. Nduwe lapangan aplikasi sing bisa diukur kayata String Lampu LED.
10m led bohlam S14 ST64 gedhe cahya shell Taman hanging wedding dekoratif tuwuh njero ruangan anti banyu ruangan festoon string lampu kabel Bulat Sabuk lampu  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng. reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka 10m led bulb S14 ST64 lampu gedhe shell taman hanging wedding dekoratif tuwuh njero ruangan waterproof festoon string lampu kabel Bulat Sabuk lampu bisa selaras miturut kabutuhan.Insinyur kita trampil nggunakake teknologi sing luwih apik kanggo mesthekake kinerja stabil saka produk sing wis rampung. Iku wis menangake pangguna ing lapangan Lampu Liburan (lawas).
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect