loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 1
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 2
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 3
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 4
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 5
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 6
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 7
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 1
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 2
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 3
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 4
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 5
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 6
Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 7

Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    02
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    03
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Sertifikasi lan Paten

    Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 9
    Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 10

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Wis liwat dina lan bengi sing ora kaetung, WENDA wis kasil ngembangake kabel PVC tegangan rendah 5m lampu pation vintage ruangan A60 A19 lampu senar filamen. Iku mesthi bakal narik kawigaten wong ing macem-macem lapangan. Kita bisa nggawe produk iki miturut spesifikasi sing tepat. WENDA nemtokake manawa kita bakal nandur modal luwih akeh kanggo nambah R&D kekuatan lan klumpukne liyane talents ing industri, loro kang bisa nggawe kontribusi gedhe kanggo pembangunan long-term kita perusahaan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:5mJeneng Liburan:Natal, pesta, wedding
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32Jeneng barang:Lampu senar filamen A19
    Bahan Kawat:PVCTipe Lampu:A19 A60
    Tipe Led:FilamenWarna LED:Putih Anget
    Tegangan/Daya:24vEfikasi Luminous (lm/w):40


     

    Aplikasi

     Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 11Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 13

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-A19F01

    Jeneng barang:

    Lampu senar filamen A19

    Bahan:

    Kawat PVC

    dawa:

    5m / 10 lampu 

    Jarak:

    50 cm

    bohlam:

    A19 /A60

    Tipe Led:

    filamen

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget

    Dioperasi:

    24V/9W Plug dioperasikake

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    300 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 15

    Gambar rinci

     Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 17Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 19Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 21Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 23Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 25Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 27Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 29Kawat PVC tegangan rendah paling apik 5m lampu pation vintage luar ruangan A60 A19 lampu senar filamen Perusahaan - Wenda Deco 31

     

     

     

     

     

     

     

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect