loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu sorot solar

NINGBO WENDADECO Fokus ing industri cahya ruangan iki  kanggo 10 taun. Kategori produk kita kalebu Solar string light, solar festoon lights, solar led festoon lights, solar led fairly lights, solar rope lights IP44/IP65 waterproof, macem-macem gaya senar lampu, cocok kanggo outdoor utawa indoor. Kanthi nggunakake panel surya, luwih hemat energi. Panel surya uga bisa diisi ulang, mula listrik kasedhiya kapan wae, ing ngendi wae.

Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan nggunakake Pencet tombol on kanggo nguripake lampu, sampeyan bisa ngganti mode cahya miturut pilihan.2. Pencet tombol kanggo ngisi daya kanthi otomatis, pencet maneh tombol sing bakal dipateni lan mandheg kanggo ngisi daya. Mangkono instalasi rampung lampu solar bisa operate kanthi otomatis.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kita wis menehi insinyur lan buruh profesional kanggo nggunakake teknologi lan teknologi canggih liyane kanggo nggawe Panel Surya Luar Ruangan Lampu String LED Lampu Peri Natal Lampu Festoon Kawat Karet 8 Warna Fungsi 10m 100 IP44 40 Clear.Minangka jinis produk karo multi-fungsi lan kualitas buktiaken, wis macem-macem nggunakake ing akeh lapangan kalebu lapangan lampu Natal.
Didorong dening kabutuhan bisnis, kita wis terus-terusan ngoptimalake lan nganyarke teknologi kita.Teknologi iki nyumbang kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur.Ing bidang aplikasi lampu Hiasan, WENDA mbuktekake migunani banget.
Aplikasi teknologi kanggo proses manufaktur produk nyumbang kanggo njamin kualitas stabil saka Hot Selling Low Price Holiday Decorative Lights IP44 Outdoor Waterproof G50 String Lights Solar. Kanggo nambah nilai produk, insinyur R&D kita terus-terusan nganyarke lan nambah produk. supaya bisa nggedhekake jangkauan aplikasi. Saiki, bisa ditemokake kanthi akeh ing lapangan lampu hias.
Natal globe solar G50 bohlam   senar ruangan  lampu  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur , lan terus-terusan nambah. Spesifikasi lampu Christmas globe solar G50   string outdoor  lampu bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan. Teknologi terus maju lan dadi penting banget utamane ing sektor manufaktur. Kita, minangka perusahaan manufaktur profesional, terus-terusan ningkatake lan nganyarke teknologi kanggo mesthekake Natal globe solar led light string G50 bulb solar lights string outdoor performance is in line with the international standards.Proven by numerous projects we have finished, the product is useful ing lapangan (s) lampu Natal.
Outdoor Waterproof Solar LED String Light  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku duwe kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah dheweke. Spesifikasi Lampu String LED Solar Waterproof Outdoor bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Lampu String LED Solar Waterproof Outdoor kanggo Dekorasi Balkon Balkon Pagar wis diuji kanggo nggayuh standar internasional lan nasional. Amarga pengabdian karyawan kayata desainer lan R&D ahli, iku dirancang kanggo dadi mripat-keno ing katon lan kuat ing fungsi mentas-dianyari sawijining. Kanthi fitur sing apik banget, WENDA kita luwih kompetitif ing pasar, nggawa luwih akeh keuntungan kanggo para pelanggan.
lampu fesoon solar outdoor  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku duwe kaluwihan pinunjul sing ora bisa dibandhingake ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah wong-wong mau. Spesifikasi lampu fesoon solar ruangan bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kualitas Komersial sing bisa disambungake warna-warni kanggo dekorasi ruangan sing dipimpin lampu senar G50 solar festoon nduweni karakteristik tingkat dhuwur kabeh bahan mentah. Mulane, nduweni fitur multi-fungsi sing umume mutusake aplikasi. Saiki, WENDA duwe aplikasi ing macem-macem lapangan lampu Liburan Liyane.
Multicolor Ganti 4 mode taman dekorasi pekarangan tahan banyu ruangan solar lampu LED G50 solar string  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi Multicolor Change 4 mode garden yard decor waterproof outdoor solar LED light G50 solar string bisa disesuaikan sesuai kebutuhan.Teknologi minangka penyangga kuat perusahaan kita. Kanthi kinerja kasebut, lampu LED desain anyar kanthi Multicolor Change 4 mode dekorasi pekarangan taman tahan banyu lampu LED solar ruangan digunakake digunakake dening wong-wong sing melu ing lapangan lampu Liburan Liyane.
Dekorasi Natal Pesta Pernikahan  dibandhingake karo lampu senar surya G50 dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan sing luar biasa ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat ing jaman kepungkur. produk, lan terus nambah. Spesifikasi saka Dekorasi Natal Pesta Pernikahan sing dipimpin lampu senar surya G50 bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Teknologi minangka tenaga produktif inti perusahaan kita. Kita wis fokus kanggo nambah lan nganyarke teknologi sing saiki digunakake wiwit wiwitan. Kanggo saiki, kita utamané nganggo kanggo Pabrik WENDA. Iki digunakake ing aplikasi (s) saka Holiday Lighting (lawas).
Kanthi insinyur lan teknisi sing berpengalaman, kita duwe kemampuan sing kuat kanggo ngoptimalake lan nganyarke teknologi. Adhedhasar fitur serbaguna Dekorasi Pesta Ulang Tahun Fairy Garden Outdoor Waterproof LED Festoon String Light, bukti kasebut migunani banget ing lapangan Lampu Liburan (lawas).
Lampu senar peri sing dipimpin ruangan 10m 8 fungsi lampu taman hias surya Solar sing dipimpin senar  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan luar biasa sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan duwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi Lampu senar peri led Outdoor 10m 8 fungsi lampu taman hias surya Solar led string bisa disesuaikan sesuai kebutuhan.Teknologi kasebut wis dianyari supaya bisa adaptasi karo kabutuhan pasar sing kompetitif. Minangka teknologi Manufaktur maju, kinerja rampung Outdoor mimpin fairy string lampu 10m 8 fungsi solar hiasan Taman cahya wis apik a lot.It wis efek gedhe tenan ing lapangan (s) saka cahya Dekoratif.
Teknologi dhuwur digunakake kanggo ngasilake produk kasebut, nggawe manawa produk kasebut digawe kanthi kinerja sing stabil lan kualitas sing apik.
Lampu senar taman sing dipimpin solar tahan banyu, lampu senar solar ruangan kanggo dekorasi taman digawe kanthi apik, katon apik, lan duwe kinerja apik lan kualitas apik. Sawise ana ing pasar, dheweke cepet-cepet ditresnani lan digoleki dening mayoritas pelanggan.
Kanthi insinyur lan teknisi sing berpengalaman, kita duwe kemampuan sing kuat kanggo ngoptimalake lan nganyarke teknologi. Adhedhasar fitur serbaguna lampu taman hiasan solar ruangan ruangan, iki kabukten migunani banget ing lapangan Lampu Liburan (lawas).
Kita banget nandheske pentinge teknologi modern amarga bisa ningkatake efisiensi kerja lan mesthekake Festival lampu senar peri surya ing njaba ruangan 10m 100leds warna-warni lampu senar taman surya natal uga. Wis entuk popularitas ing lapangan WENDA.
Tombol kanggo daya saing Low Price Dekoratif Holiday Popular Waterproof IP44 Solar Outdoor String Lights punika inovasi.Dibandhingake karo sing gedhe-gedhe tradisional, iku luwih meets panjaluk pasar.Dadi produk iki digunakake digunakake ing lampu Hiasan.
Teknologi terus maju lan dadi penting banget utamane ing sektor manufaktur. Kita, minangka perusahaan manufaktur profesional, wis terus-terusan nambah lan nganyarke teknologi kanggo mesthekake Waterproof taman solar powered senar lampu kinerja ruangan ing baris karo standar internasional.Bukti dening akeh proyèk kita wis rampung, produk migunani ing lapangan(s). ) saka lampu Liburan Liyane.
Lampu senar hiasan taman tenaga surya ruangan  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan pinunjul sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk sing kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi lampu senar hiasan taman tenaga surya ruangan bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Produsen lampu senar hias taman daya surya ruangan | Wenda Deco  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku duwe kaluwihan pinunjul ing kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi Lampu Senar Dekoratif Taman Tenaga Surya Outdoor Produsen | Wenda Deco bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Lampu senar hiasan taman tenaga surya ruangan Produsen  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan sing luar biasa ing babagan kinerja...
Outdoor Patio Dekorasi 5M & 10M G50 LED Bulb Garden String Light LED Natal Lighting nduweni teges kanggo njupuk kabisat maju lan nyuntikake impetus anyar menyang pangembangan industri. Apa maneh, Iki dirancang sesuai karo standar nasional.
Kemajuan teknologi njamin posisi utama ing industri. Kita wis terus nganyari lan ngembangake teknologi. Iku pemanfaatan teknologi dhuwur-mburi sing mesthekake sifat produk sing kebak diputer out.Field(s) saka lampu hiasan wis mbuktekaken kaunggulan.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect