loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

FAQ

Target pasar merek kita terus dikembangake sajrone pirang-pirang taun.
Saiki, kita pengin nggedhekake pasar internasional lan kanthi yakin nyurung merek kita menyang jagad iki.

1
Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?
Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan
2
Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?
Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas
3
Apa wektu pangiriman?
Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
4
Apa standar paket?
Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan
5
Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
Ya, kita OEM / ODM Produsen
6
Apa jenis sertifikat sampeyan?
Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan ing
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect