loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Cangkir Sampanye LED sumunar
Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka pabrikan lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu penjualan lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon, Lampu festoon G50 Lampu String RGB G40, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.

Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect