loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Festoon Kabel Flat

E27 B22   Kabel flat lampu festoon ruangan paling apik saka Wenda Deco  pabrik lampu sorot  nggunakake kabel karet H05RNH2-F 2*1.5mm2. Dawane lan jumlah tutup lampu bisa disesuaikan. IP44 / IP65 anti banyu, cocok kanggo Lampu ruangan. Bisa nyambung saben liyane  Lulus sertifikasi CERoHS SAA. Aplikasi outdoor  lan dekorasi njero ruangan kanggo komersial, natal, pesta, taman, wedding lan liya-liyane. We welcome OEM&ODM.


Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
IP65 E27 B22 soket kabel flat konektor waterproof string festoon lampu dipimpin, lampu festoon  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul ora iso dibandhingke ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi saka IP65 E27 B22 soket konektor kabel flat waterproof string festoon lampu dipimpin, lampu festoon bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Teknologi canggih digunakake kanggo nggawe konektor kabel datar soket IP65 E27 B22 sing dipimpin lampu festoon string anti banyu, lampu festoon 50m 100m proses manufaktur efisien lan ngirit tenaga kerja. Wis ditemokake migunani banget ing lapangan lampu Liburan Liyane.
Produk lampu Natal digawe saka macem-macem bahan mentah sing stabil kanthi kimia lan fisik sing apik. Minangka jinis lampu sabuk datar IP65 E27 B22 sing unik lan penting sing dipimpin lampu sabuk mlaku natalIP65 E27 B22 lampu sabuk warata dipimpin lampu sabuk sing mlaku  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan sing luar biasa ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka IP65 E27 B22 flat belt light led running belt light bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.lampu njaba, wis macem-macem nggunakake ing akeh kothak.
Garland kabel karet e27 sing bisa disambungake kanggo lampu tali lampu tali sabuk IP65 B22 E27 dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan sing luar biasa ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan duwe reputasi apik ing pasar. .Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka Garland e27 kabel karet sing bisa disambungake lampu festoon outdoor IP65 lampu tali sabuk B22 E27 lampu festoon bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Garland e27 kabel karet kabel sing bisa disambungake lampu tali lampu tali sabuk IP65 B22 E27 lampu festoon sing gumantung ing kinerja teknis sing apik lan pengalaman pangguna sing berkualitas tinggi, dikuwasani pasar nalika diluncurake, sing kanthi efektif ningkatake status industri perusahaan. saka materi sing ramah lingkungan, aman lan tahan lama kanggo panggunaan jangka panjang. Apa maneh, kustomisasi produk disambut kanthi apik.
100m disambungake liburan festoon lampu natal LED sabuk lampu karo bolam Flat kabel Sabuk lampu  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi saka 100m lampu festoon liburan sing bisa disambungake natal lampu sabuk LED karo bolam Kabel Flat Lampu Sabuk bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.100m lampu festoon liburan sing bisa disambungake lampu sabuk LED natal kanthi bolam wis diuji supaya cocog karo standar internasional. Dikembangake dening kreatif R&D ahli lan diprodhuksi dening buruh trampil kita, wis fitur banget. Kanthi kaluwihan kasebut, WENDA mesthi bakal metu lan menehi keuntungan ing pasar.
Dekorasi liburan festoon E27 lampu sabuk LED anti banyu sing dipimpin lampu senar  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan luar biasa sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan duwe reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat. produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka Holiday decor festoon E27 waterproof LED belt light led string lights bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Karyawan kita uga dilatih supaya trampil ing aplikasi teknologi kanggo proses Manufaktur produk. Wis terus-terusan mbuktekaken sing bisa digunakake digunakake ing lapangan aplikasi (s) saka Holiday dekorasi festoon E27 waterproof LED sabuk lampu.
Kabel Karet Datar Festoon  Lampu  Globe Lamp Garland B22 E27 Socket Outdoor Lighting produsen | Wenda DecoKabel karet datar H05RNH2-F 2x1.5mm2 ,
Fleksibel lan bisa disambungake,
Wadhah lampu bisa dipasang ing kabel utawa kanthi kapisahWaterproof IP65: Lengan karet kanggo njaba ruangan
24V VS 230V lampu string datar1. Sampel gratis: sawetara produk bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan nyoba.2. Sertifikasi: CE/RoHS3. Banyu: IP44/IP654. OEM&ODM: kasedhiya
5. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Amerika Selatan, Asia Tenggara
China kualitas dhuwur 220v komersial karet kabel sabuk festoon lampu 100m outdoor anti banyu flat kabel sabuk senar cahya  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi saka China kualitas dhuwur 220v komersial karet kabel sabuk festoon lampu 100m outdoor waterproof kabel flat sabuk tali lampu bisa selaras miturut kabutuhan.
China kualitas dhuwur 220v komersial karet kabel sabuk festoon lampu 100m outdoor anti banyu flat kabel sabuk senar cahya  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus nambah. Spesifikasi saka China kualitas dhuwur 220v komersial karet kabel sabuk festoon lampu 100m outdoor waterproof kabel flat sabuk tali lampu bisa selaras miturut kabutuhan.
Panjang sing disesuaikan lan lampu sing dipimpin Kabel Flat Ireng Produsen lampu dekorasi Pesta Pernikahan1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Tahan banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya
4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
IP65 Taman ruangan dipimpin lampu sabuk festoon string  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur , lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka IP65 Outdoor garden led festoon belt lights string bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Jeneng Produk    : Lampu festoon
Dawane: 10m 20m 30m 50m 100mJarak: 30cm, 50cm, 100cmDaya: 15w kanggo saben soketSoket: E27 B22Tegangan: AC 230 VFungsi: Sambungake,Anti banyu: IP65
Jeneng Produk    : Lampu festoonBahan: Kabel Karet H05RN-F 2X1.0MM2Dawane: 10m 20m 30m 50m 100mJarak: 30cm, 50cm, 100cmDaya: 15w kanggo saben soketSoket: E27 B22Tegangan: AC 230 VFungsi: Sambungake,Anti banyu: IP65
WENDADECO Pabrik inspeksi barang lampu festoon ruangan Inspeksi pabrik barang1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Anti banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
WENDADECO Pabrik inspeksi barang lampu festoon ruangan Inspeksi pabrik barang1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Anti banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
Wendadeco flat cable waterproof led b22 e27 belt festoon light  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka wendadeco flat cable waterproof led b22 e27 belt festoon light bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.WENDADECO Pabrik inspeksi barang lampu festoon ruangan Inspeksi pabrik barang
1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Anti banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
lampu festoon komersial  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah mau . Spesifikasi lampu festoon komersial bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.wendadeco flat cable waterproof led b22 e27 belt festoon light  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka wendadeco flat cable waterproof led b22 e27 belt festoon light bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.
WENDADECO Pabrik inspeksi barang lampu festoon ruangan Inspeksi pabrik barang
1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Anti banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya4. P...
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect