loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produksi saka Wenda Deco dikontrol lan dipriksa kanthi ketat sadurunge pindhah menyang tahap sabanjure.

    Wiwit wiwitan, WENDA wis melu ing R&D produk supaya kita ahead saka saingan liyane ing industri. Asil saka upgrade ing teknologi mbuktekaken banget positif. Lampu soket kabel datar IP65 E27 B22 sing wis rampung, lampu festoon sing dipimpin, lampu festoon 50m 100m ditondoi kanthi kualitas stabil. Bisa muter nilai paling gedhe ing lapangan lampu Liburan Liyane. Ing panuntun dhumateng teori manajemen kualitas-oriented, WENDA ajeg numpak tren pembangunan saka kaping lan terus-terusan ngleksanakake transformasi strategis. Tujuane yaiku ora mung nyukupi kabutuhan pelanggan nanging uga nggawe kabutuhan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP44/65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-80Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000dawa:Ngatur dawa, 30m, 50m, 100m
    Jeneng Liburan:Natal, Pesta, PernikahanGaya:lampu sabuk
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:E27 B22 flat festoon sabuk lampu
    Bahan:Kabel Karet KabWarna kawat:Kabel ireng
    Soket:E27/B22Disambungake:Sambungake 20m, 30m, 40m...
    Ukuran kabel:2*1.5mm2Efikasi Luminous (lm/w):40


    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-FW01

    Jeneng barang:

    E27 B22 Lampu tali sabuk datar 

    Bahan:

    karetkab

    Warna kawat:

    ireng Kawat

    ukuran:

    Kabel VDE H05RNH2-F 2*1.5mm2 karo 1.5m AU EU-Plug

    dawa:

    10m, 20m, 30m, 50m, 100m, utawa dawa selaras,

    Jarak:

    30cm, 50cm, 100cm

    Tipe soket :

    B22/E27

    Tegangan

    220-240v

    daya:

    Max 15w/25w kanggo saben soket

    Packaging:

    1 set/ctn

    Garansi:

    2 taun

    MOQ:

    100set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 8

    Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 10Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 12Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 14Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 16Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 18Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 20Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 22Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 24

     

    Cocokake E27 B22 Bulbs

     

     

    Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 28
    Informasi Perusahaan

     

    Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 30

    Kemasan& Pengiriman

    Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 32

    Sertifikasi

    Kualitas IP65 E27 B22 soket kabel warata anti banyu ruangan string lampu festoon lampu Produsen | Wenda Deco 34 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect