loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produk

kita produsen lampu festoon ' produk utama kalebu lampu festoon adat , lampu festoon komersial Lampu festoon vintage,Lampu String Luar Ruangan Massal,Lampu senar Lampu Festoon Khusus kanggo taman,Perusahaan Lampu String,Lampu String Luar Ruangan Khusus,Lampu String Pernikahan Massal,Lampu String Patio Khusus,Pemasok Lampu String,Produsen Lampu String,Led Grosir Lampu String,Perusahaan Lampu Festoon Lampu Peri Lampu Led Produsen Lampu String,Lampu String Led Panjang Kustom , , Lampu festoon sing dipimpin surya, senar lampu surya, lampu solar festoon , Lampu taman surya Led dekoratif bohlam, LED golf bohlam, G45 dipimpin filamen bohlam, S14 LED filament bohlam 100m lampu senar, G45 senar lampu lan ing.Our kualitas produk wis strictly kontrol, lan saben proses punika best.We nampa OEM / Layanan ODM, welcome kanggo hubungi kita kanggo sijine nerusake gagasan, kita njamin kanggo nyedhiyani produk paling apik.

Kirimi pitakon sampeyan
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan lan bisa digunakake bebarengan karo lampu sabuk.2. Dasar bohlam diisi lem.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan nggunakake.2. Cocog kanggo Austrilia Europe United Kingdom kabel daya.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
1. Gampang kanggo instalasi ruangan S14 festoon lampu sabuk.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi lan nggunakake Pencet tombol on kanggo nguripake lampu, sampeyan bisa ngganti mode cahya miturut pilihan.2. Pencet tombol kanggo ngisi daya kanthi otomatis, pencet maneh tombol sing bakal dipateni lan mandheg kanggo ngisi daya. Mangkono instalasi rampung lampu solar bisa operate kanthi otomatis.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan sakaLampu Festoon Outdoor:1. Gampang kanggo instalasi lan ngganti bohlam.2. Saben senar kanggo connectable.3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Efek anti banyu saka IP44 / IP65, sing bisa digunakake kanthi aman ing njaba ruangan.5. Iku sing bisa digunakake kanggo wedding party ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Klien Tailand iki Daniel,  kira-kira 230V S14 LED FESTOON LIGHT requirment kanggo ngatur distandce saben lampu festoon saka distacne 75cm, lan Saben bolam saka werna khusus kanggo 2200k lan supaya iku apik banget kanggo Instalasi
220v E27 10m E27 Socket Patio String 20 Meter Festoon Light sing dikembangake dening perusahaan yaiku kristalisasi teknologi perusahaan sajrone pirang-pirang taun, kanthi nutupi panjaluk pasar, lan ngrampungake titik nyeri industri kanthi sampurna. Apa maneh, dirancang adhedhasar syarat customer.
Kita wis menehi insinyur lan buruh profesional kanggo nggunakake teknologi lan teknologi canggih liyane kanggo nggawe Panel Surya Luar Ruangan Lampu String LED Lampu Peri Natal Lampu Festoon Kawat Karet 8 Warna Fungsi 10m 100 IP44 40 Clear.Minangka jinis produk karo multi-fungsi lan kualitas buktiaken, wis macem-macem nggunakake ing akeh lapangan kalebu lapangan lampu Natal.
1W G45 bolam golf dekoratif SMD LED Lighting e27 g45 led bohlam dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes ing cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi 1W G45 bolam golf dekoratif SMD LED Lighting e27 g45 led bohlam bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Lampu LED liburan 1w liburan 220v G45 sing anti banyu, bolam lampu LED B22 E27 sing cetha bisa njaga daya saing pasar sing kuwat kanggo wektu sing suwe, ora bisa dipisahake saka penekanan ing bakat lan teknologi. Kajaba iku, kustomisasi produk disambut kanthi apik.
mimpin bolam golf anti banyu transparent E27 G45 mimpin lampu bohlam  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka lampu golf sing dipimpin anti banyu transparan E27 G45 lampu bohlam sing dipimpin bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kanggo ningkataké kaluwihan produk, kita wis kasil ngenalaken teknologi modern kanggo proses Manufaktur Pabrik dodolan langsung anti banyu transparent E27 G45 mimpin lampu bohlam.Produk liyane multi-fungsi, luwih wiyar bakal digunakake. Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan (s) Lampu LED.
G45 E27 B22 multicolor solar mimpin lampu bohlam kanggo dekorasi liburan wedding natal dikembangaké dening perusahaan sing crystallization saka teknologi perusahaan liwat taun, kanthi panutup dikarepake pasar, lan sampurna mecahaken TCTerms pain saka industri. adhedhasar kabutuhan customer.
lampu festoon grosir saka lampshade logam  dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah dheweke. Spesifikasi lampu festoon grosir saka kap lampu logam bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Riset lan pangembangan sukses saka LED Lighting Lamp Shade Outdoor Gunakake Lampshade Festoon Light Hat Lighting lan Circuitry Design Aluminium Minimalis 1000pcs 2-taun ora mung rumiyin nganalisa kabutuhan nyata pelanggan target, nanging uga nggabungke dhewe sumber daya unggul. digunakake kanggo Lamp Covers& Shades.
Amarga teknologi kasebut, produk kasebut bisa njaga sifat kimia lan fisik sing stabil. Sawise lulus tes sing relevan, Bohlam Kulkas LED E14 Led Light Night Light Waterproof Led Corn Light SMD MINI BULB 220V CE ROHS Warm White 2 Years Plastik wis kabukten cocok kanggo lapangan (s) Lampu LED.
Ing proses manufaktur prodhuk, teknologi dhuwur kudu dimanfaatake. Lingkup aplikasi produk wis saya tambah akeh amarga kaluwihane ditemokake kanthi bertahap. Ing lapangan (s) saka Bohlam LED, 0.5W SMD3528 220V E14 LED lampu wengi cilik, lampu wengi sing dipimpin, bolam lampu wengi sing dipimpin digunakake akeh.
Lampu dhuwur 220v e27 lampu luar ruangan sumunar dipimpin lampu strobo b22 yaiku WENDA Utama WENDA ing Zhejiang, China. Didhukung dening kapasitas produksi sing kuwat lan tingkat teknologi sing kompetitif, WENDA nduweni kemampuan ngembangake lan nggawe macem-macem seri produk kanthi mandiri. Sampeyan olèh hubungi kita apa sampeyan kasengsem ing produk mentas dirilis - LED Bulbs utawa pengin ngerti liyane babagan perusahaan kita.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect