loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu S14 Kab

S14 festoon lampu, padha kurang voltase Kanthi trafo  lan aman kanggo nggunakake cahya ruangan. Gunakake karo trafo AU / EU / UK. IP44 / IP65 anti banyu, cocog kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan. Lulus sertifikasi CE ROHS SAA. Bisa nggunakake dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo komersial, natal, pesta, taman, pesta lan liya-liyane. produk acceptance OEM&layanan ODM.

Kirimi pitakon sampeyan
dekorasi ruangan anti banyu dipimpin lampu nyambungake taman S14 senar cahya  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Wenda Deco ngringkes cacat saka produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi lampu led dekorasi ruangan tahan banyu sing nyambungake lampu senar S14 taman bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kita terus-terusan nambah lan nganyarke teknologi kanggo proses manufaktur efisiensi dhuwur saka dekorasi ruangan ruangan anti banyu 24v sing dipimpin lampu nyambungake lampu senar S14 taman. Teknologi diterapake, sing wis kabukten sukses. Digunakake ing lapangan, produk kasebut larang regane lan worth investasi.
Sawise pirang-pirang taun tuwuh, kita wis ngumpulake sumber daya teknis sing sugih. Kita wis ngenalaken Staff technical Highly educated lan nganyarke kita technologies.In lapangan(s) saka lampu Hiasan, IP65 waterproof wit taman edison S14 bohlam filamen connectable remot kontrol tutup hiasan rasukan tiyang istri lampu senar LED utamané terkenal.
10m led bohlam S14 ST64 gedhe cahya shell Taman hanging wedding dekoratif tuwuh njero ruangan anti banyu ruangan festoon string lampu kabel Bulat Sabuk lampu  dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng. reputasi apik ing pasar.Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. Spesifikasi saka 10m led bulb S14 ST64 lampu gedhe shell taman hanging wedding dekoratif tuwuh njero ruangan waterproof festoon string lampu kabel Bulat Sabuk lampu bisa selaras miturut kabutuhan.Insinyur kita trampil nggunakake teknologi sing luwih apik kanggo mesthekake kinerja stabil saka produk sing wis rampung. Iku wis menangake pangguna ing lapangan Lampu Liburan (lawas).
Didorong dening tren industri sing ganti cepet, kita wis nambah lan nganyarke teknologi manufaktur. Kanthi properti sing wis kabukten, Gratis pengiriman menyang USA 48 Foot S14 24pcs Light Bulb Outdoor Yard Lamp String Light with Black Lamp Wire nduwe peran penting ing bidang lampu Hiasan.
Intine, kinerja WENDA lan kualitase diputusake kanthi bahan mentah. Ing babagan bahan mentah lampu hias, dheweke wis ngalami akeh tes babagan komponen kimia lan kinerja. Kanthi cara iki, kualitas produk dijamin saka sumber. Saiki, prodhuk kasebut wis diuji dadi apik banget lan sifat liyane.
Patio gantung ruangan ruangan lampu festoon putih anget bohlam filamen 24v lampu senar S14 dekoratif ruangan ruangan digawe saka bahan mentah sing ditawakake pemasok sing dipercaya lan wis liwat tes sing tliti. Sawise sawetara diskusi tim desain kita, WENDA wis pungkasanipun gained tampilan sakabehe mripat-keno lan gaya unik. Wis akeh kaluwihan, nggawe Highly terkenal.
Waterproof S14 Filament Bulb Led String Light Globe Garland Light S14 Drop String Light Dekorasi Festoon Outdoor Christmas 24v dikembangake liwat riset lan pangembangan independen ora mung duwe fungsi sing kuat, nanging uga ngatasi titik nyeri sing wis suwe ngalami industri. Produk kasebut duwe macem-macem aplikasi ing String Lampu LED.
anti banyu anget putih s14 filament bohlam mimpin senar cahya globe Garland cahya connectable kanggo dekorasi ruangan wis wiyar diakoni kanggo sawijining competitive ciri amarga kita wis tundhuk patemon industri standard.The kothak aplikasi kalebu S14 String cahya.
Kita terus-terusan ngadopsi teknologi sing disinaoni saka merek terkenal utawa dikembangake dhewe, kanggo nggawe produk kasebut. Kanthi dandan lan nganyarke fitur produk, Lampu pesta dekorasi ruangan S14 bohlam filamen plastik ST45 dipimpin lampu 2w wis ditemokake banget migunani ing lapangan bohlam filamen ST45.
S14 Festoon lights patio string outdoor lighting  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul ing kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar. Wenda Deco ngringkes cacat produk kepungkur , lan terus-terusan nambah. Spesifikasi S14 Festoon lights patio string outdoor holiday lighting bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Lampu sorot S14,
Dawane: 5m 10bulbs utawa 10m20bulbs,
IP44 anti banyu lan bisa disambungake,Tegangan Output: 24V, 50Hz,daya: 9wKabel ekstensi: 3m karo pimpinan trafo 24v
Grosir 5M 10M 24V Festoon lamp S14 String lights karo rega apik - Wenda DecoLampu sorot S14,Dawane: 5m 10bulbs utawa 10m20bulbs,
IP44 anti banyu lan bisa disambungake,Tegangan Output: 24V, 50Hz,daya: 9wKabel ekstensi: 3m karo pimpinan trafo 24v
Waterproof S14 Filament Bulb Led drop String Light Globe Garland Light1 . Sertifikasi: CE/RoHS
2. Tahan banyu: IP44/IP65
3. OEM&ODM: kasedhiya
4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
WENDADECO Pabrik inspeksi barang lampu festoon ruangan Inspeksi pabrik barang1. Sertifikasi: CE/RoHS2. Anti banyu: IP44/IP653. OEM&ODM: kasedhiya4. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika, Asia Tenggara
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pemasok E26 E27 48ft S14 A60 10 Lampu Tahan Pecah Liburan Teras Taman Dekorasi Kafe Tahan Air Luar Ruangan Led Festoon String LightKaluwihan1. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.3,10 yuta pesenan saka negara manca.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.FAQ1. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.2. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.
E27 Soket 33ft 10m S14 Filamen 10 Bohlam LED Tahan Air Luar Ruangan Dalam Ruangan Pesta Dekoratif Patio String Lampu Festoon LampuKaluwihan1. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.2.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect