loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 1
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 2
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 3
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 4
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 5
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 6
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 1
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 2
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 3
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 4
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 5
Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam 6

Gratis pengiriman ke AMERIKA SERIKAT 48 Kaki S14 24 pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lampu String Lampu dengan Kawat Lampu Hitam

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis manufaktur, ngekspor lan nyediakke kualitas apik banget Gratis pengiriman menyang USA 48 Foot S14 24pcs Bohlam Lampu Outdoor Yard Lamp String Light karo Black Lamp Wire. Pengiriman Gratis menyang USA 48 Foot S14 24pcs Light Bulb Outdoor Yard Lamp String Light with Black Lamp Wire nduweni teges kanggo njupuk lompatan maju lan nyuntikake dorongan anyar menyang pangembangan industri. WENDA kebak semangat kanggo apa sing kita lakoni saiki. Dipupuk dening budaya persatuan lan integritas perusahaan, saben karyawan optimistis lan terus golek cara sing luwih apik kanggo ngasilake produk kasebut. Visi kita yaiku nggawe keuntungan kanggo mitra lan pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaSuhu Warna (CCT):3500K (Warm White)
    Rating IP:IP65Tegangan Input (V):AC 110V (± 10%)
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70Fluks Luminous Lampu (lm):55
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-70Indeks Rendering Warna (Ra):70
    dawa:48 kakiJeneng Liburan:KABEH
    Dhukungan Dimmer:OraGaya:Lampu string
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Bahan:Kaca & PVC
    Warna Bulb:TransparanBobot:85.36 oz / 2420 g
    Warna kabel:irengJumlah Soket:E26 24 Pcs
    Jarak antarane soket:23.15" / 60cmBohlam ukuran:(3.15x1.77)" / (8x4.5)cm (H x Dia.)
    Lingkungan sing cocog:Ing njero ruangan / njaba

    Deskripsi Produk

     

    Pambuka:
    Kanthi pirang-pirang bolam lampu 24pcs, lampu senar iki katon apik banget lan keren. Sing dideleng saiki mung S14 24pcs Bola Lampu Outdoor Yard Lamp String Light karo Kawat Lampu Ireng! Iku ing softness dhuwur, kang bisa mbengkongaken ing wangun sembarang. Fitur padhang dhuwur, konsumsi daya kurang lan pangayoman lingkungan. Kajaba iku, lampu senar luwih minangka hiasan tinimbang lampu. Sampeyan diijini nggawe bentuk apa wae nganggo lampu senar iki. Kanggo kualitase, lampu senar iki minangka kombinasi apik saka bahan kelas dhuwur lan pengerjaan sing apik! Tumindak!

    Fitur:
    1. PVC kualitas dhuwur& bahan kaca lan pengerjaan sing apik
    2. konsumsi daya Low lan energi-irit
    3. Dirancang menyang Bunch saka 24pcs bolam lampu
    4. Ora polusi, ora UV, infrared lan termal radiation
    5. Wis umur dawa lan amba Beam amba
    6. bobot entheng, iku gampang kanggo nginstal
    7. Nyedhiyani cahya padhang lan alus, pas kanggo omah, kantor lan cahya pameran

     

    Spesifikasi:
    1. Bahan: Kaca& PVC
    2. Bulb Werna: Transparan
    3. Bobot: 85,36 ​​oz / 2420 g
    4. Dawane kabel: 48 kaki
    5. Warna kabel: Ireng
    6. Soket Quantity: E26 24 Pcs
    7. Jarak antarane Soket: 23.15" / 60cm`
    8. Jumlah Bohlam: 28 Bohlam (Tambahan)
    9. Tegangan: 120V
    10. Saben Bohlam Watt: 11 W
    11. Jinis bohlam: S14
    12. Ukuran Bohlam: (3,15 x 1,77)" / (8 x 4.5)cm (H x Dia.)
    13. Umur: 3000 Jam
    14. Tahan cuaca: Ya
    15. Lingkungan sing Cocok: Ing njero ruangan / ruangan

     

     

    Paket kalebu:
    28 x Bola Lampu
    1 x Kabel Lampu

    Gambar rinci

     

     

    Aplikasi

     

    Kemasan& Pangiriman

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect