loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Sorot A19 Kab

WENDA DECO A19 Solar Festoon lampu  iku desain lampu festoon umum duwe tenaga surya   Ngirit energi lan perlindungan lingkungan. Lan uga bisa nindakake warna sing beda lan dawa sing beda, 5 meter 10 bolam utawa 10 meter 10 bolam lan uga populer banget. Cocog kanggo taman  party lan camping nggunakake party. Lampu solar lulus tes CE ROHS.

Kirimi pitakon sampeyan
Karyawan profesional kita trampil nggunakake sumber daya teknis. Kanthi nggunakake teknologi, kita mesthekake proses manufaktur produk dadi efisien. Ing lapangan aplikasi saka Holiday Lighting (lawas), Outdoor Dekorasi globe A19 Solar string Led Patio Garden Lights Festoon Christmas Lighting bisa muter efek paling gedhe.
Dekorasi ruangan Taman Led Warna Ganti A60 A19 Solar Camping String Lampu Festoon Lighting Natal Karet Kawat IP44 5m attaches gedhe wigati kanggo inovasi teknologi ing proses riset lan pangembangan.Bisa digunakake sacara ekstensif kanggo Holiday Lighting (lawas). Apa maneh, Iku digawe. saka materi sing ramah lingkungan, aman lan awet kanggo panggunaan jangka panjang.
Adopsi teknologi ngidini kanggo ngirim efficiency produksi anjog. Dadi Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof Strobe sumunar Outdoor A19 Solar Light String stands kanggo merek-jeneng produk ing lapangan A19 solar string.
A19 A60 Filament globe 5m 10bulbs garden solar string lights outdoor mbutuhake teknologi anyar sing apik. Teknisi kita wis sukses ngoptimalake teknologi lan ditrapake ing proses manufaktur, ngirit biaya lan wektu uga.
Macem-macem teknologi canggih digunakake ing manufaktur WENDA. Kanthi nambah kinerja produk, jangkauan aplikasi uga ditambah. Nganti saiki, wis kabukten digunakake ing lapangan (s) lampu Dekoratif.
Sawise Kondhisi Anyar Rega Khusus Komersial Dekorasi Lampu Outdoor Holiday A19 Solar LED String Light diluncurake, ditampa kanthi apik dening pangguna lan umpan balik pasar apik banget, sing bener-bener ngrampungake titik nyeri pangguna.
Lampu senar taman ruangan A19 A60 filamen lampu senar solar LED gumantung ing kinerja teknis sing apik lan pengalaman pangguna sing berkualitas tinggi, dikuwasani pasar nalika diluncurake, sing kanthi efektif nambah status industri perusahaan. Iki digawe saka bahan sing ramah lingkungan. , aman lan tahan lama kanggo panggunaan jangka panjang. Apa maneh, Kustomisasi produk disambut kanthi apik.
Lampu senar Solar A19 anti banyu
1.Sampel gratis: sawetara produk bisa nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan nyoba.2. Sertifikasi: CE/RoHS3. Banyu: IP44/IP654. OEM&ODM: kasedhiya
5. Pasar utama: Eropa, Australia, Amerika Selatan, Asia Tenggara
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Lampu sorot A19
Operasi panel surya5m 10 bolam / putih angetKawat katun lan bohlam filamen plastikDisambungake lan anti banyuFungsi papat mode: Steay/  kelip-kelip cepet/gelombang/stroboKanggo pesta latar mburi taman ruangan ruangan lan njero ruangan, dekorasi omah
Lampu sorot A19
Operasi panel surya5m 10 bolam / putih angetKabel PVC lan bohlam filamen plastikDisambungake lan anti banyuFungsi papat mode: Steay/  kelip-kelip cepet/gelombang/stroboKanggo pesta latar mburi taman ruangan ruangan lan njero ruangan, dekorasi omah
Lampu sorot A19
Operasi panel surya5m 10 bolam / putih angetKawat katun lan bohlam filamen plastikDisambungake lan anti banyuFungsi papat mode: Steay/  kelip-kelip cepet/gelombang/stroboKanggo pesta latar mburi taman ruangan ruangan lan njero ruangan, dekorasi omah
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
1.bahan
Karet, kabel Tembaga lan soket tembaga lan kualitas dhuwur saka LED bahan liyane, hubungi
2. Ukuran lan warna
Saben lampu hiasan bisa beda-beda dawane, lan saben lampu duwe jarak sing beda-beda, lan saben lampu uga bisa beda-beda warna (putih murni, putih wamrm, abang, kuning, biru, ijo) lan bisa uga beda-beda (ireng, kuning, biru, ijo) lan bisa uga beda-beda. ) uga bisa ing kabel biru kabel ijo kabel abang lan kabel kuning
3. LOGO (MEREK OEM)
hot stamping lan printing merek OEM kanggo saben produk bisa nyithak saben lampu utawa saben werna kothak kemasan
4. packing
500 set kemasan kothak warna sing bisa disesuaikan nganggo merek OEM
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect