loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu led sing bisa diisi ulang

WENDA DECO Rechargeable led lamp. Iki minangka desain lampu khusus sing kudu digunakake   Gampang digawa lan perlindungan lingkungan  Lan uga bisa nindakake spesifikasi sing beda-beda lan uga populer banget. Cocog kanggo kebon lan nggunakake pesta camping 

Kirimi pitakon sampeyan
Produsen dipimpin Lampu kipas isi ulang 12w lampu kipas portabel 12000 mAh Baterai Dioperasikan Lampu Kipas Camping LED Keren
Keuntungan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Produsen lampu banjir darurat sing bisa diisi ulang China - Wenda Deco
Lampu sorot darurat sing bisa diisi ulangIP65 anti banyuCocog kanggo kemah, panggunaan darurat ruanganProduk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
Lampu penggemar portabel kemah sing bisa diisi ulang kanthi rega sing apik - Wenda DecoPambuka kanggo senter portabel kanggo seluler Wenda Decolampu led fanGampang digawaLampu darurat ruangan lan dayaBisa ngisi daya telpon
Supplier lampu kipas led multi-fungsi& produsen | Wenda DecoLampu kipas multifungsiEkspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.Gampang digawaLampu darurat ruangan lan dayaBisa ngisi daya telpon
Pambuka kanggo senter portabel kanggo seluler Wenda DecoEkspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.Senter portabel ngisi mode harta karun kanggo respon darurat ruangan1. Sertifikasi: CE/RoHS  3. OEM&ODM: kasedhiya

Best COB outdoor camping search cahya Factory Price - Wenda DecoCOB outdoor camping search lightLampu sorot sing kuatCocog kanggo lelungan kemah, mobil ndandani omah, safety pentingProduk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
COB outdoor camping search lightBebaya cahya abang lan biru, sumber cahya COB daya dhuwurCamping, barbecue, fishing, livestream perlu1. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.3,10 yuta pesenan saka negara manca.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

Sorot Pemasok senter ruangan multi-fungsi& produsen | Wenda DecoSorot senter ruangan multi-fungsiDesain lampu sisih dobel / dimming telung gearPanganggone luwih akeh: maca / camping / nggoleki lan ngluwariKita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
Grosir lampu Camping Outdoor karo rega apik - Wenda DecoLampu camping njabaKita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.toleransi awet, gampang kanggo nindakakeIPX4 anti banyu, desain perlindungan insulasi sirkuit
Grosir lampu darurat ruangan isi ulang kualitas dhuwur - WENDA DECOlampu darurat sing dipimpinTrep kanggo digawaOutdoor anti banyuPanggunaan ruangan sing bisa diisi ulangKita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

Supplier lampu penggemar led ukuran gedhe& produsen | Wenda DecoLampu kipas led ukuran gedheGampang digawaEkspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.Lampu darurat ruangan lan dayaBisa ngisi daya telpon
China Led portabel sorot produsen senter ruangan multi-fungsi - Wenda DecoLampu sorot portabel sing dipimpin multi-fungsiDesain lampu sisih dobel / dimming telung gearPanganggone luwih akeh: maca / camping / nggoleki lan ngluwari
Keuntungan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Kaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan ngarep&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect