loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Solar Festoon Lampu
Lampu Festoon Solar minangka alternatif sing ramah lingkungan lan hemat energi kanggo lampu festoon tradisional. Nggunakake kekuwatan srengenge, lampu iki nyedhiyakake solusi lampu hiasan sing nggumunake kanggo ruangan ruangan tanpa mbutuhake listrik, ngirit dhuwit lan lingkungan.
Kirimi pitakon sampeyan
Party Solar Festoon Lights minangka solusi lampu sing sregep lan ramah lingkungan kanggo perayaan utawa kumpul apa wae. Lampu bertenaga surya sing nggumunake iki mancarake cemlorot sing anget lan nyenengake, nambah suasana perayaan ing ruangan ruangan tanpa mbutuhake listrik.
Lampu Festoon Solar Komersial minangka solusi lampu ruangan sing efisien energi sing nggunakake kekuwatan srengenge kanggo nggawe suasana sing nggumunake. Lampu iki sampurna kanggo ruang komersial, nawakake cara sing lestari lan larang regane kanggo madhangi ruangan ruangan kanthi cemlorot anget sing nyenengake.
The Garden Solar Festoon Lights minangka lampu ruangan sing nggumunake sing nggunakake energi surya kanggo nggawe suasana sing nggumunake ing kebon sampeyan. Kanthi desain sing ramah lingkungan, dekorasi sing cerah iki kanthi gampang madhangi ruangan ruangan sampeyan, nambah sentuhan sihir ing acara apa wae.
Lampu Festoon Solar Vintage minangka solusi pencahayaan ruangan sing apik banget lan nostalgia. Kanthi desain retro lan fungsi tenaga surya, nggawe suasana sing anget lan nyenengake, cocog kanggo acara apa wae utawa ruangan ruangan.
The Warm White Solar Festoon Lights minangka solusi lampu ruangan sing nggumunake sing nambah suasana sing nyaman ing papan apa wae. Didhukung dening tenaga surya, lampu kasebut ramah lingkungan lan trep, dadi sampurna kanggo rapat-rapat sore utawa dekorasi latar mburi.
Lampu Festoon Solar LED minangka set lampu senar ruangan serbaguna sing didhukung dening energi surya. Lampu sing awet lan hemat energi iki nggawe suasana sing anget lan meriah, sampurna kanggo madhangi acara ruangan, kebon, lan teras.
"Lampu Festoon Solar Waterproof" minangka solusi lampu serbaguna lan ramah lingkungan kanggo ruangan ruangan. Didhukung dening tenaga surya, lampu kasebut ora mung anti banyu nanging uga nggawe suasana sing nyenengake, cocog kanggo pesta, pesta, utawa mung nambah pesona ing kebon sampeyan.
Lampu Festoon Solar Outdoor minangka tambahan sing apik kanggo ruangan ruangan, nyedhiyakake suasana sing anget lan ngundang. Lampu iki didhukung dening energi solar, dadi ramah lingkungan lan trep, amarga kanthi otomatis madhangi ing wayah sore lan nyedhiyakake cemlorot sing nyenengake kabeh wengi.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect