loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

solar PIR motion sensor lampu tembok

Surya  PIR lampu tembok kanggo outdoor solar PIR  lampu tembok karo sensor gerak lan tembok PIR solar  lantern karo sensor

Kirimi pitakon sampeyan
Supplier PIR Lampu Dinding Solar& produsen | Wenda Deco1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.

Produsen lampu lentera tembok Cina profesional - pabrikan Wenda DecoKaluwihan produk:
1. Gampang kanggo nginstal chain cahya njaba.
2. Saben string kanggo disambungake .
3. Bola buram transparan lan warna-warni kasedhiya kabeh.
4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah&taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendela.
5. Kedap banyu IP44 LAN IP65.
6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Penjualan Panas 100Led Outdoor Solar Lights Led Waterproof Wall Mounted Garden Solar Motion Sensor Wall LightFAQ1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.2. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.3. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dinaKaluwihan1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.3,10 yuta pesenan saka negara manca.4. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.
High Quality Murah Rega Outdoor Solar Powered Lampu Taman 100 LED Waterproof Motion Sensor Solar Wall Lampu TamanFAQQ1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo lampu sing dipimpin?A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
Q2. Apa babagan lead time?A: Sample perlu 3-5 dina, produksi massal perlu 10-15 dina.
Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan lampu LED?A: MOQ Low, 1 Piece kanggo mriksa sampel kasedhiya.
Q4. Kepiye cara ngirim barang lan suwene tekan?A: We biasane kapal dening segara, iku njupuk watara 30-50 dina kanggo teka. Maskapai lan DHL, UPS, FedEx utawa TNT uga opsional.
Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo lampu sing dipimpin?<...
Grosir Waterproof PIR Motion Sensor solar Wall Lamp Products | Wenda Deco
Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta manten omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu string surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Keuntungan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta wedding ngarep& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta wedding ngarep& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta wedding ngarep& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta wedding ngarep& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta wedding ngarep& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iku sing bisa digunakake kanggo pesta wedding ngarep& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu string surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu string surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, Lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Pabrik WENDADECO minangka produsen lampu Festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk E27 / B22, lampu Festoon, lampu sabuk festoon,  Lampu festoon G50 RGB G40 String lampu, lampu senar surya, Lampu taman surya Bohlam LED deco, Bohlam Golf LED,  bohlam filamen led G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu Filamen 100m, Lampu string G45Kaluwihan produk:1. Gampang kanggo instalasi chain cahya ruangan.2. Saben senar kanggo connectable .3. Transparan frosted lan warni bolam kabeh kasedhiya.4. Iki sing bisa digunakake kanggo pesta kawinan omah& taman super maket bangunan showroom show dekorasi jendhela.5. Waterproof IP44 LAN IP65.6. Kita wis lulus sertifikasi CE ROHS.
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect