loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

lampu dalan solar

  lampu werna solar kanggo 100w  200w 300w solar dipimpin lampu jalan

Kirimi pitakon sampeyan
Lampu Jalan Solar Outdoor Padhang Dhuwur LED Lampu Solar Terintegrasi Lampu Pedesaan Anyar Lampu Taman Ngarep Lampu Jalan.Kaluwihan1,10 yuta pesenan saka negara manca.2. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.FAQ1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.3. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
Modul Dirancang Lampu Taman Tenaga Surya 50W 100W 150W 200W 250W 300W kabeh ing siji tenaga surya dipimpin lampu jalan outdoorFAQ1.Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.3. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dinaKaluwihan1,10 yuta pesenan saka negara manca.2. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.3.We milih supplier bahan baku nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman...
Lamparas Solares Lampu Jalan Smd Ip65 Waterproof Outdoor Aluminium 300w 400w 500w All In One Integrated Led Solar Street LightFAQ1. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.Kaluwihan1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.2.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.4. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep&...
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
detect