loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

lampu solar liyane

lampu solar liyane kanggo lampu penggemar solar, lampu langit-langit solar  lampu solar strip lampu solar tabung

Kirimi pitakon sampeyan
Drop Shipping Outdoor Smart LED Landscape Sorotan nggunakake RGB Warna Ganti Garden Yard Lighting Decor LED Lampu LandskapFAQQ1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo lampu sing dipimpin?A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
Q2. Apa babagan lead time?A: Sample perlu 3-5 dina, produksi massal perlu 10-15 dina.
Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan lampu LED?A: MOQ Low, 1 Piece kanggo mriksa sampel kasedhiya.
Q4. Kepiye cara ngirim barang lan suwene tekan?A: We biasane kapal dening segara, iku njupuk watara 30-50 dina kanggo teka. Maskapai lan DHL, UPS, FedEx utawa TNT uga opsional.
Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo lampu sing dipim...
Lampu taman surya lanskap luar ruangan lampu rumput hias rumah tangga tahan air lampu lantai LED lampu jalanFAQ1. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.2. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina3. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.Kaluwihan1. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.3,10 yuta pesenan saka negara manca.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
Lampu Gantung Dekoratif Taman Luar Ruangan Tahan Air Munggah lan Mudhun Lampu Tembok Tenaga Surya LedFAQ1. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina2. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.Kaluwihan1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.2,10 yuta pesenan saka negara manca.3. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
Rechargeable Hanging Edison Lampu Luar Ruangan Vintage stepless peredupan lampu camping kanggo Camping Hiking Hurricane FishingFAQ1. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.Kaluwihan1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.2,10 yuta pesenan saka negara manca.3.We milih supplier bahan baku nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
Penjualan panas ngirit energi penggemar surya lan lampu 4 kacepetan 25w sing bisa diisi ulang penggemar solar sing bisa diisi ulang kanthi panel suryaFAQ1. Apa wektu pangiriman?Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina2. Apa standar paket?Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.Kaluwihan1,10 yuta pesenan saka negara manca.2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.3. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman lsp.4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
Lampu Peri Led Baterai Dioperasikan dengan Remote Control Lampu Tali Kawat Tembaga Tahan Air untuk Lampu Hias Dalam Ruangan
FAQ1. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?Ya, kita OEM / ODM Produsen.2. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.Kaluwihan1,10 yuta pesenan saka negara manca.2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.4. Lampu festoon  Iku kanggo wedding,  pesta, ngarep& taman...
Ora ana data
Contact us
whatsapp
contact customer service
Contact us
whatsapp
Batal
Customer service
AW-10841469425 detect