loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 1
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 2
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 3
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 4
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 5
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 6
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 7
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 1
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 2
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 3
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 4
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 5
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 6
Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu 7

Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Natal Lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Macem-macem ukuran Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Lampu Taman Festoon Christmas Lighting kasedhiya kanggo klien. Globe Dekorasi ruangan A19 Solar string Led Patio Garden Lights Festoon Christmas Lighting yaiku kualitas dhuwur lan rega moderat, supaya sampeyan bisa tuku kanthi yakin. Kanthi pengalaman lan keahlian pirang-pirang taun ing wilayah kerja iki, WENDA wis berkembang dadi produsen lan pemasok sing sugih ing pasar, lan ana kemungkinan gedhe manawa perusahaan bakal duwe pangembangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

    Suhu Warna (CCT):3000kEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):20
    Garansi (Taun):1-TaunIndeks Rendering Warna (Ra):80
    Dhukungan Dimmer:OraGaya:lampu festoon
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):20000Panggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Wendadawa:5m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-45
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):5vRating IP:IP44
    jeneng item:Lampu senar surya A19Bahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:irengJumlah bohlam:5m / 10 bolam
    Dudukan lampu:NdandaniTipe Bohlam:A19

    Presentasi produk

    Aplikasi kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo taman, teras, pesta lan kemah lan liya-liyane.

    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    Lampu senar solar A19
    Bahan
    Panel surya nganggo senar PVC
    operate
    Panel surya (5.5V/2.5W)
    Tegangan / Daya
    3V / saben bohlam  0.2W
    baterei Lithium
    2000MA x 2 Kapasitas cekap
    Jinis
    Filamen A19 (warm white)
    dawa
    5m / 10 bolam
    Lum saka bohlam
    15-20 lum
    Fungsi
    4 fungsi mode
    Sertifikat
    CE, RoHS
    Gambar rinci





    Lampu senar filamen A19 dening panel surya dioperasikake , dawane 5m / 10 bolam,





    Panel surya 5.5V/3.5W,
    2000MA x 2 Kapasitas sing cukup,
    Umur dawa,
    Nduwe 4 fungsi mode





    karo port pangisi daya USB





    bohlam filamen A19,
    saben bohlam 0,2w ,15-20lum
    Warna putih anget 
    Jinis gantung lan trep
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Wektu produksi
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    500 pcs
    1 paket: 30x20x12 cm
    15-20 dina
    Ningbo, Shanghai
    Kanthi segara, udara, ekspres
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). Kita minangka Pemasok sing Diverifikasi, Kabeh Produk kita disetujoni CE lan RoHS (Sertifikat lan tes ndeleng situs web). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect