loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 1
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 2
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 3
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 4
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 5
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 6
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 7
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 1
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 2
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 3
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 4
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 5
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 6
48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung 7

48FT dekorasi ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar teras gantung

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA terus ngenalake teknologi kanggo nggawe lampu senar teras gantung 48FT sing bisa disambungake S14. 48FT hiasan ruangan sing bisa disambungake S14 lampu senar gantung teras luwih unggul tinimbang produk liyane sing padha ing babagan tampilan, kinerja, lan cara operasi, lan wis diakoni sacara umum dening para pelanggan ing pasar, lan umpan balik pasar apik. WENDA ditemtokake manawa kita bakal nandur modal luwih akeh kanggo nambah kekuwatan R&D lan ngumpulake luwih akeh talenta ing industri kasebut, loro-lorone bisa menehi kontribusi gedhe kanggo pangembangan jangka panjang perusahaan kita.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:5m / 10lampuJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:Lampu string filamen S14Bahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:irengJumlah bohlam:10 pcs
    Lampu bohlam:CethaTegangan output:24v
    Disambungake:Bisa disambungakeJarak bohlam:50 cm
    Efikasi Luminous (lm/w):40

     

     

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-S1401

    Jeneng barang:

    Lampu senar S14

    Bahan:

    Kawat Karet karo trafo EU-Plug

    Warna kawat:

    ireng Kawat

    Tegangan Output / Daya

    24V/9W

    dawa:

    5m /10lampu (bisa disambungake), nyelehake dawa: 10cm

    Jarak:

    50cm

    bohlam:

     Lampu S14 bening

    Tipe Led:

    Filamen

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Packaging:

    10 set/ctn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

     

     

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Sertifikasi

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex
    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect