loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 1
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 2
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 3
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 4
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 5
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 6
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 7
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 1
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 2
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 3
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 4
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 5
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 6
WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50 7

WENDA - Plug Au Hitam sing Bisa Disambungake Kustomisasi Lampu Teras Garland Taman G50 Putih Anget Ip65 Lampu Festoon Lampu Rantai Pesta Luar Ruangan Lampu String G50

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis gained posisi apik banget ing industri ngangap liwat taun efforts , lan ana kamungkinan gedhe sing perusahaan bakal entuk kemajuan luwih ing mangsa. Sambungake Black Au-plug Ngatur Taman Garland Patio Lampu G50 Warm White Ip65 Festoon Lighting Outdoor Party Chain Light minangka conto sing apik kanggo nampilake kemampuan riset lan pangembangan. Kita nganggep Connectable Black Au-plug Kustomisasi Garland Patio Lampu G50 Warm White Ip65 Festoon Lighting Outdoor Party Chain Light fitur produk minangka daya saing inti. Nganggo bahan mentah berkualitas tinggi sing dituku saka pemasok sing dipercaya, WENDA nduweni kualitas lan kaluwihan sing dijamin saka WENDA. Kajaba iku, nduweni tampilan sing dirancang dening desainer kreatif kita, nggawe tampilan sing apik banget.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-45dawa:10m
    Jeneng Liburan:NatalGaya:lampu festoon
    jeneng item:G50 milky globe bulb 3000k string lightBahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:irengJumlah bohlam:10m / 20 bolam
    Warna bohlam:susuDudukan lampu:Ndandani
    Tegangan output:24VJarak bohlam:50 cm
    Disambungake:Bisa disambungakejeneng produk:Lampu G50 Anget Putih Ip65 Festoon Lighting Outdoor Party Chain Light

    Disambungake Black Au-plug Kustomisasi Garland Patio Lampu G50 Warm White Ip65 Festoon Lighting Outdoor Party Chain Light

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G50W02 3000k RTS

    Jeneng barang:

    G50 globe bohlam lampu string putih anget karo plug Austrila

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Black+Austrila plug

    Tegangan Input:

    220-240V

    Tegangan Output:

    24V

    Daya Output:

    9W

    dawa:

    10m / 20 bolam (bisa disambungake)

    Jarak:

    50 cm

    bohlam:

    G50 bohlam plastik (tetep)

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Kemasan:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    63*35*44cm/ctn(30*20*12cm/kotak)

    Bobot reged:

    19kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    2 set

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44). 
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Packing: 10 pcs/karton
    karton ukuran: 58*34*30 cm
    Bobot reged: 7kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa 10M, 20M, 30M sing disesuaikan saben senar. lan jarak bisa uga 50cm utawa 100cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Aliran Produksi

     

    Layanan Kita

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect