loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 1
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 2
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 3
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 4
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 5
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 6
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 7
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 1
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 2
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 3
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 4
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 5
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 6
10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 7

10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis dadi salah sawijining pimpinan industri amarga nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para klien lan bisa uga perusahaan bisa entuk kemajuan sing luwih gedhe ing mangsa ngarep. Teknologi minangka daya saing inti perusahaan. Wiwit diadegake, kita wis nliti lan ngembangake teknologi tingkat dhuwur kanggo mesthekake proses manufaktur sing efisien banget. Iki kalebu macem-macem lan umume katon ing lapangan aplikasi Lampu Liburan (lawas). WENDA duwe cita-cita dadi perusahaan sing unggul ing pasar. Kanggo nggayuh tujuan iki, kita bakal terus-terusan ngetutake aturan pasar kanthi ketat lan nggawe owah-owahan lan inovasi sing kandel kanggo nyukupi tren pasar.

    Gaya:lampu festoonPanggonan Asal:Cina
    Jeneng merek:Wendadawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-45
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220vRating IP:IP44, IP65
    jeneng item:G50 bolam globe bening putih 4000k string lightBahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:irengJumlah bohlam:0m / 20 bolam
    Warna bohlam:CethaDudukan lampu:Ndandani
    Tegangan output:24VJarak bohlam:50 cm
    Disambungake:Bisa disambungakejeneng produk:Globe Supply Ngarep Lampu Hiasan Taman Party Led String Light

    10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light

    10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 8

    Aplikasi

     10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 10

    10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 12

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G50W03 RTS

    Jeneng barang:

    G50  globe bening putih 4000k dipimpin lampu string 10m karo EU-Plug

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    ireng

    Tegangan Input:

    220-240V

    Tegangan Output:

    24V

    Daya Output:

    9W

    dawa:

    10m / 20 bolam (bisa disambungake)

    Jarak:

    50 cm

    bohlam:

    G50 bohlam plastik (tetep)

    Tipe Led:

    SMD2835/5 LED

    Warna sing dipancarake:

    Putih kadhemen (3800-4000k)

    Kemasan:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    63*35*44cm

    Bobot reged:

    18 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1 set

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44). 
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 14

    10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 1610 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 1810 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 2010 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 2210 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 2410 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 2610 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 28

     

    Sertifikasi

    10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 30 

    Kemasan& Pengiriman

    Kemasan : 10 set/karton
    karton ukuran: 63*35*44 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa 10M, 20M, 30M sing disesuaikan saben senar. lan jarak bisa uga 50cm utawa 100cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    Pangiriman Rincian: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Aliran Produksi

    10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 32 

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    10 M 20 Pcs Disambung Kabel Hitam dengan G50 3000 K Globe Hangat Rumah Dekorasi Lampu Pasokan Pesta Taman G50 Led String Light 34

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect