loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 1
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 2
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 3
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 4
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 5
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 6
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 7
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 1
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 2
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 3
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 4
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 5
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 6
110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu 7

110 V Tinggi Pvc Strip Warna-warni Smd2835 Lampu untuk Penggunaan Luar Ruangan 50 M/Roll Rgb Neon 220 V IP68 Tahan Air Led Tali Fleksibel Lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanggo manufaktur 110v High Pvc Colorful Strip Smd2835 Lampu Kanggo Outdoor Gunakake 50m/roll Rgb Neon 220v Ip68 Waterproof Led Fleksibel Tali Lampu mbutuhake pakaryan fleksibel lan dhuwur-mburi teknologi.Produk cocok kanggo sawetara saka sudhut industri kaya Lampu Tali. Lampu Tali Kanggo wutah lan pangembangan perusahaan kita, WENDA ora bakal mandheg nganyarke lan ngembangake teknologi kanggo ningkatake daya saing inti kita. Visi kita yaiku dadi perusahaan sing misuwur ing pasar global.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-NL01Aplikasi:Cahya wengi
    Tipe barang:Lampu TaliRating IP:IP65
    Bahan Body Lampu:PVCTegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25 - 45
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:Led lampu neondawa:1m, 2m, 3m, 5m, 10m, 50m, nampa disesuaikan
    Led Qty:120 pcs/meterukuran:8*16mm, PCB putih (jembaré 6mm)
    Tipe Led:SMD2835Warna Tem:3000k, 4500k, 6500k, RGB
    Garansi:2 taunjeneng produk:Tali Stip Fleksibel High Waterproof Green Led Neon Light Outdoor Use
    Warna sing dipancarake:abangCRI (Ra>):80
    Daya lampu:6

    110 V 220 V Tinggi Tahan Air PVC Warna-warni Led Tali Lampu Strip SMD2835 Fleksibel lampu neon untuk Outdoor Penggunaan 50 m/roll

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo:
    1. liburan, pesta, taman, wedding, Natal, Grosir,
    2. digunakake ing proyek cahya kutha, outline bangunan, jembatan, modeling desain,
    3. Wujud DIY, dekorasi perabot, motif keping salju, motif huruf lan kewan lan sapanunggalane.

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-NL002

    Jeneng barang:

    Led lampu neon fleksibel

    Bahan:

    PVC

    Tegangan Output:

    AC 110V / 120V / 220V / 240V

    daya:

    6W

    dawa:

    1m, 2m, 3m, 5m, 10m, 50m (nampa ngatur)

    Jumlah Led:

    120 pcs/meter

    ukuran:

    8*16mm, PCB putih (jembaré 6mm)

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget/Putih dingin/Abang/Biru/Pink/Ijo/Ungu/RGB

    Warna Tem:

    3000k, 4500k, 6500k, RGB

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-25--+45)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP65

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000m

    Packaging:

    50m / muter / karton

    Ukuran karton:

    33.5*33.5*14.5cm (0.016cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9,6 kg/ctn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 50m/roll/karton
    Ukuran karton: 33.5*33.5*14.5 cm
    Bobot reged: 9.6kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa dawa selaras lan werna bisa ngatur minangka panjalukan.
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Layanan Kita

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect