loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 1
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 2
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 3
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 4
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 5
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 6
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 7
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 1
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 2
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 3
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 4
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 5
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 6
Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS 7

Disesuaikan Panjang Led Lampu Neon DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip Lampu Merah Biru Hijau Kuning 12v 24v Lanskap -20 - 40 ABS

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ing jaman iki, perlu kanggo perusahaan apa wae kalebu WENDA kanggo nambah kekuatan R&D lan ngembangake produk anyar kanthi rutin. Kanthi inovasi teknologi sing terus-terusan, kita wis nguwasani inti lan teknologi paling maju ing industri, lan bakal nggunakake teknologi canggih kanggo ngasilake Lampu Neon Led Led Disesuaikan DIY Neon Letter Fleksibel Neon Strip Light Red Blue Green Yellow 12v 24v Landscape -20 - 40 ABS, kanthi efektif ngrampungake titik-titik nyeri sing tansah ngganggu industri. Dipandu dening pasukan pasar, WENDA bakal nggunakake sawetara langkah lengkap kanggo nambah kekuatan kita. Contone, kita bakal nandur modal akeh ing proyek R&D lan terus ngembangake produk anyar supaya bisa mimpin tren pasar.

    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):60
    Garansi (Taun):1-TaunIndeks Rendering Warna (Ra):80
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000Sumber cahya:LED
    Tipe barang:Lampu neonDhukungan Dimmer:Ora
    Tegangan Input (V):AC 220V (± 10%)CRI (Ra>):80
    Fluks Luminous Lampu (lm):60Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Umur Kerja (Jam):30000Bahan Body Lampu:ABS
    Rating IP:ip44Panggonan Asal:Cina
    Nomer Model:SZ-NL01Aplikasi:LANDSKAP
    jeneng item:Led lampu neondawa:1m, 2m, 3m, 5m, 10m, 50m, nampa disesuaikan
    Led Qty:120 pcs/meterukuran:8*16mm, PCB putih (jembaré 6mm)
    Tipe Led:SMD2835Warna Tem:3000k, 4500k, 6500k, RGB
    Garansi:2 taunjeneng produk:Desain Model Jembatan Fleksibel Neon Stip 12v Rgb Led Strip Light
    Warna sing dipancarake:Abang biru ijoSertifikasi:ce, RoHS
    Efikasi Luminous (lm/w):60

    Disesuaikan Lenth Led Lampu Neon Merah Biru Hijau Kuning DIY Neon Huruf Fleksibel Neon Strip 12 V 24 V Rgb Led Strip Lampu

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo:
    1. liburan, pesta, taman, wedding, Natal, Grosir,
    2. digunakake ing proyek cahya kutha, outline bangunan, jembatan, modeling desain,
    3. Wujud DIY, dekorasi perabot, motif keping salju, motif huruf lan kewan lan sapanunggalane.

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-NL01

    Jeneng barang:

    Led lampu neon fleksibel

    Bahan:

    PVC

    Tegangan Output:

    AC 110V / 120V / 220V / 240V

    daya:

    6W

    dawa:

    1m, 2m, 3m, 5m, 10m, 50m (nampa ngatur)

    Jumlah Led:

    120 pcs/meter

    ukuran:

    8*16mm, PCB putih (jembaré 6mm)

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget/Putih dingin/Abang/Biru/Pink/Ijo/Ungu/RGB

    Warna Tem:

    3000k, 4500k, 6500k, RGB

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-25--+45)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP65

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000m

    Packaging:

    50m / muter / karton

    Ukuran karton:

    33.5*33.5*14.5cm (0.016cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9,6 kg/ctn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 50m/roll/karton
    Ukuran karton: 33.5*33.5*14.5 cm
    Bobot reged: 9.6kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa dawa selaras lan werna bisa ngatur minangka panjalukan.
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Layanan Kita

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect