loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 1
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 2
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 3
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 4
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 5
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 6
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 7
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 1
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 2
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 3
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 4
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 5
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 6
Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam 7

Desain mewah portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V led bohlam

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Panggunaan teknologi sing nyumbang kanggo produksi produk kanthi efisiensi dhuwur. Ing lapangan (s) saka LED Bulbs, iku Highly ditampa lan digunakake digunakake. Iki dirancang saka kabutuhan pelanggan. Kita nganggep Fancy design portabel 1W E14 lampu natal 14V/24V fitur produk bohlam dipimpin minangka daya saing inti. Nganggo bahan mentah berkualitas tinggi sing dituku saka pemasok sing dipercaya, WENDA nduweni kualitas lan kaluwihan sing dijamin saka WENDA. Kajaba iku, nduweni tampilan sing dirancang dening desainer kreatif kita, nggawe tampilan sing apik banget.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WenDa
    Nomer Model:WD-AR95Aplikasi:LAMPU DECOR OUTDOOR
    Bahan Body Lampu:PCTipe Dasar:E14
    CRI (Ra>):70Tegangan Input (V):14 24
    Fluks Luminous Lampu (lm):100Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25 - 45
    Tipe:Lampu Lilin, E14Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tipe barang:Lampu BohlamEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):15
    Jeneng produk:E14 bohlam pepayaTegangan:24V
    Bahan:PCWarna bohlam:Werna apa wae kasedhiya, nampa kustomisasi, kaya amber
    Jumlah LED:3 bêsikDaya rate:0.5W
    Sumber cahya LED:Chip LED Kab

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk      

    E14 bohlam pepaya

    Jinis         

    E14

    Tegangan          

    14V/24V

    Bahan         

    PC

    Warna bohlam         

    Werna apa wae kasedhiya, nampa kustomisasi, kaya amber

    Jumlah led       

    3 bêsik

    Rate daya        

    0.18W / 0.5W

    Aplikasi       

    Dekorasi Pesta Pernikahan Natal

    IP Rate           

    lim lengkap IP44 anti banyu

    Sertifikat       

    CE ROHS

    Ndeleng produk 

     

    Cocokake E27 B22 Bulbs

     

    Panuku Umpan Balik

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect